DPA

For komponister og tekstforfattere

Seniormøde med Bryan Rice

9. november 2018
Seniorgruppen inviterer til første netværksmøde om promotion af egen virksomhed på de sociale medier med Bryan Rice. Mødet finder sted den 3. december kl. 14.15 i kantinen og er for alle medlemmer over 55 år.

Kære venner, medlemmer, seniorautorer 

Vi indkalder hermed til vores allerførste samling omkring et fagligt emne i seniorgruppen i DPA denne december.
Det runddelte spørgeskema på vores indledende samling, gjorde det klart, at det væsentligste emne til belysning, i besvarelserne fra de fremmødte, var: Promotion af egen virksomhed via Facebook (og evt. andre online-tjenester)

Vi har fundet frem til, at der i vores egen medlemskreds findes en person, der har uddannet sig i præcis formidling af dette stof, nemlig sanger og sangskriver: Bryan Rice (Brian Risberg Clausen)

Brian vil, i pensionist-tempo, undersøge, hvor vi ligger i niveau i forhold til brugen af sociale medier, hvorefter han vil lægge sin undervisning i et leje, hvor de fleste skønnes at kunne følge med.
Derfor vil det være en fordel, hvis man har sin egen Laptop/ Ipad/Tablet med, så man kan udleve sin nyopnåede viden, hands on for bedre udbytte af dagen.

Vi ved, at vi fremmødte ligger på vidt forskellige niveauer i rutine i brugen af dette medie, og vi får brug for at dele alle fremmødtes know how - og tålmodighed med de urutinerede.

Omkring kl. 17 vil der være rig mulighed for at mingle med hinanden over en sandwich og et glas vin

Håber vi ses
Kærlig hilsen Hans Dal, Bjarne Lisby og Ivan Pedersen

Tid og Sted
Den 3. december 2018
kl 14.15 – 18.00 
Koda Lautrupsgade 9, 2100 Ø
OBS: Mødet afholdes i Kodas kantine på stueetagen.
Mødet er for alle medlemmer over 55 år.

PS; VI FORESTILLER OS AT AFHOLDE VORES NÆSTE SENIORMØDE 2019 I JYLLAND