DPA

For komponister og tekstforfattere

Sangskrivning på Samsø

13. maj 2020
Kunne du tænke dig at være med til en uges sangskrivning på Samsø? Ansøgningsfrist d. 22. maj. Ugen er arrangeret af Peter Busborg, Søren Skov, Søren Jacobsen og Ivan Pedersen.

Ankomst/indkvartering søndag den 30. august - hjemrejse lørdag den 5. september.
Ansøgningsfrist 22. maj – du kan forvente besked, om du har fået en plads den 26. maj

Ugen er arrangeret af Peter Busborg, Søren Jacobsen, Søren Skov og Ivan Pedersen (de to sidstnævnte er på tourné i workshopugen og vil være erstattet af Noah Rosanes og Morten Remar).

Skab evergreens
Vi er fire writers/producers i arrangørgruppen, og har fire demofaciliteter opstillet on site.

Vi bor tæt (enkeltværelser) i små landsbyhuse i Besser på Samsø og arbejder på kryds og tværs med hinanden i skiftende teams af tre, med nye sange på dansk og engelsk. Vi slutter sandsynligt også ugen med en afslappet koncert med offentlig adgang.

Vi kan være 12 medvirkende, hvor arrangørgruppen sammensætter deltagerlisten, sådan at vi har alle kompetencer bredt repræsenterede.

Sådan ansøger du om at deltage
Alle medlemmer af Koda kan ansøge. Meld din interesse for medvirken og fortæl om dig selv i en mail til: sorenjacobs@gmail.com
Spørgsmål omkring praktik venligst til Ivan Pedersen på mob. 51362422

Hvis du får en plads på workshoppen, er der en deltagerbetaling på 5.000 kr. der dækker en uges overnatning, forplejning og rengøring. Du skal selv betale for at komme til og fra øen.

Det er muligt at søge uddannelsespuljen ifm. udgifterne til workshoppen på lige fod med alle andre, der søger puljen. Der er således ikke garanti for at ansøgere får tildelt et legat, da beslutningen suverænt ligger hos legatudvalget. Næste frist for uddannelsespuljen er den 1. juni kl 12.00: https://kultur.kampagne.koda.dk/legatoversigt/uddannelse/

 

Projektet er støttet af Kodas Kulturelle Midler