DPA

For komponister og tekstforfattere

Sangskrivning på Samsø

26. april 2019
Kunne du tænke dig at være med til en uges sangskrivning på Samsø? Ansøgningsfrist d. 22 maj. Ugen er arrangeret af Peter Busborg, Søren Skov, Søren Jacobsen og Ivan Pedersen.

Ugen er arrangeret af Peter Busborg, Søren Skov, Søren Jacobsen og Ivan Pedersen og finder sted fra den 2. til den 8. september 2019 i byen Besser på Samsø. 

Skab evergreens
Vi er fire writers/producers i arrangørgruppen, og har fire demofaciliteter opstillet on site.

Vi bor tæt (enkeltværelser) i små landsbyhuse i Besser på Samsø og arbejder på kryds og tværs med hinanden i skiftende teams af tre, med nye sange for det ”voksne segment” på dansk og engelsk. Ambitionen er at skabe en evergreen og klart og selvfølgeligt at ende med en play-listing. Vi slutter sandsynligt også ugen med en afslappet, offentlig koncert.

Vi kan være 12 medvirkende i alt, hvor arrangørgruppen sammensætter deltagerlisten, sådan at vi har alle kompetencer bredt repræsenterede, og vi har allerede inviteret 2 dygtige amerikanske sanger/sangskrivere.

Sådan ansøger du om at deltage
Meld din interesse for medvirken og fortæl om dig selv i en mail til: sorenjacobs@gmail.com
Spørgsmål omkring praktik venligst til Ivan Pedersen på mob. 51362422

Ansøgningsfrist 22. maj 2019. Du kan forvente svar den 27. maj. 

Hvis du får en plads, er der en deltagerbetaling på 5.000 kr, der dækker en uges overnatning, forplejning og rengøring. Du skal selv betale for at komme til og fra øen.

Det er muligt at søge uddannelsespuljen ifm. udgifterne til turen på lige fod med alle andre, der søger puljen. DPA kan således ikke garantere at ansøgere får tildelt et uddannelseslegat, da beslutningen suverænt ligger hos legatudvalget.

Projektet er støttet af Kodas Kulturelle Midler