DPA

For komponister og tekstforfattere

Rabat til Summer Jazz

18. juni 2019
Cowbell tilbyder alle medlemmer af DPA 20% på billetten til tre koncerter under Copenhagen Jazz Festival 5-14. juli 2019.
Cowbell tilbyder i år 20% på billetten for medlemmer af DPA til tre af deres koncerter under Copenhagen Jazz Festival.
Skriv til rikke@dpa.org, hvis du kunne tænke dig at købe billet, hvorefter du vil modtage et link med rabatkode.
 
KATE SCHUTT feat BERNARD PURDIE(US/DK)
LØRDAG D. 6. JULI – 20.00
Betty Nansen Teatret
 
Summer Jazz er stolte over at præsentere Kate Schutt - en af de mest interessante og prisvindende yngre singer-songwriters lige nu, som bl.a. har vundet The John Lennon Songwriting Contest og the ASCAP PLUS Award fire år i træk! Denne aften allierer hun sig med den fænomenale bassist Scott Colley, Anders Koppels elskede hammondorgelspil og saxofonist Benjamin Koppel, som sammen skaber en sitrende musikalske affære, der dirrer af fortællelyst. Flankeret af en af verdenshistoriens mest legendariske trommeslagere, Bernard Purdie, der kendt for sit uforlignelige trommespil bag navne som Aretha Franklin og James Brown - bliver Kate Schutts medrivende melodier og hjerteskærende tekster - kort sagt en uforglemmelig oplevelse.
 
Normal pris 265 kr. inkl. gebyr
Rabatpris 20%: 216 kr. inkl. gebyr
 
ANNAS SANG
CÆCILIE NORBY / BENJAMIN KOPPEL
TORSDAG D. 11. JULI – 17.30
Betty Nansen Teatret
 
Hør historien om Anna gennem Benjamin Koppels kompositioner og Cæcilie Norbys tekster baseret på Benjamin Koppels tante Annas liv. Anna, født 1921, flygtede under 2. Verdenskrig i oktober 1943 til Sverige sammen med resten af sin jødiske familie, virkede i modstandsbevægelsen og valgte så siden, selvom hun var dybt forelsket i en anden mand, at leve op til forældrenes ønske og gifte sig med en fransk mand, som hun ikke elskede - og som ikke elskede hende. Hendes liv er historien om flugt, ulykkelig kærlighed, om kvindeundertrykkelse og om at bevare håbet. Resultatet er en sangcyklus der har skabt international bevågenhed og som har været fremført på store europæiske scener samt på Præsidentpaladset i Jerusalem. 
 
Cæcilie Norby (Vokal, tekst), Benjamin Koppel (saxofon, komponist), Kenny Werner (Piano), Morten Lund (Trommer), DUEN (Det danske Ungdomsensemble) under ledelse af Morten Ryelund 
Arrangement for strygeorkester: Anders Koppel
 
Normal pris 315 kr. inkl. gebyr
Rabatpris 20%: 256 kr. inkl. gebyr
 
ART IS DIALOGUE (US/DK)
KENNY WERNER / ANDERS KOPPEL DUO
FREDAG D. 12. JULI – 20.00
Charlottenborg Festsal
 
At kunst er dialog burde være en selvfølge. Men når dialogen foregår mellem de to tangentgiganter og mesterkomponister Kenny Werner (USA) og Anders Koppel (DK) så opstår musikkens magi og vidunderlige flygtighed foran og i tæt harmoni med et heldigt publikum, der får et unikt indblik i to store kunstneres inderste maskinrum. Helt derinde hvor kreativiteten opstår, idéer udveksles og bliver til den musikalske forskning, der for alvor giver et nyt billede på, hvad det vil sige at være kunstner og kunstnerisk interesseret anno 2019.

Koncerten indledes med en afdeling hvor de to mestre udfordres på ord og tale om musik, kunst og dialog - og om kunstens og særligt musikkens betydning i samfundet idag. Omdrejningspunktet vil naturligt være improvisation vs komposition, når en af Danmarks mest elskede TV-værter, journalist Mette Vibe Utzon, vil lede en stemningsfuld og dynamisk samtale i Charlottenborgs smukke festsal.
 
Anders Koppel (hammondorgel), Kenny Werner (piano), Mette Vibe Utzon(interview)
 
Normal pris 215 kr. inkl. gebyr
Rabatpris 20%: 176 kr. inkl. gebyr