DPA

For komponister og tekstforfattere

Producer Camp 2018

6. september 2018
Kom et skridt nærmere en karriere som professionel producer, når DJPAD tilbyder 6 dage med intensiv undervisning i musikproduktion. Campen foregår i efterårsferien den 13-17. oktober, og du kan stadig nå med.

I samarbejde med DPA og Rytmisk Center afholder DJ og Producer Academy Producer Camp 2018.
Campen består af 6 dage med undervisning af blandt andre: Faustix, Simon Gain, Thomas Vendelboe og Dex.

Campens formål er at udviklet dit talent som producer, både i arbejdet med din egen og andres musik. Udover masser af teknik og musik, har producer campen fokus på, hvilke branchekanaler, der hjælper dig med komme ud med dine produktioner. 

Arrangement 
Vi gennemgår arrangement og form. Hvordan opbygger du en intro, som fanger folks opmærksomhed, og hvornår skal der være breakdown? Du får tips til melodier, basgange, akkorder, arrangement og instrumentering.

Teknik
Der nørdes med de forskellige teknikker som bl.a. EQing, Compression, Delay/Reverb, Layering, brugen af samples, synth, filtre og meget mere.

Vi snakker om plug-ins til mix og mastering. Hvordan skal compressoren indstilles, så der kommer smæk i trommerne som hos Timbaland, du får en stramt pumpende bas a’la Medina eller det hele sumper klaustrofobisk som hos Flying Lotus. Hvordan bliver vokalen ren og klar, og hvordan får mit mix bredde og dybde.

Vi arbejder med remix, herunder hvad formålet med et remix er.

Vi lytter til og giver kritik til hinandens musik og analysere vores idolers musik. Hvad lykkes de med? Hvader typiske for forskellige genrer?

Branche
Du får indsigt i Do-It-Yourself metoder til promovering, udgivelse og distribution, i brancheorganisationernes virke og formål. Og ikke mindst får du en masse værktøjer til at koble dit kunstneriske udtryk sammen med dine karrieremæssige ambitioner.

Det praktiske
Producer campen foregår den 13-17. Oktober (Uge 42 - Efterårsferie)

På Rytmisk Center i København
Vesterbrogade 107 E, København V 

PRIS: 2.800 KR. 
Billetter købes her
+ 1 års medlemsskab (120 kr. u 25 år/240 kr. o 25 år)

Du skal medbringe din egen laptop med relevant musiksoftware samt hovedtelefoner.
Man skal selv medbringe frokost. Rytmisk Center har et lille køkken med køleskab og mikro-ovn. Der er mulighed for at købe: Øl, sodavand, kaffe, the og chips.

 

DPA's støtte til Producer Camp 2018 er muliggjort af Kodas kulturelle midler.