DPA

For komponister og tekstforfattere

Online masterclass 6. maj

27. april 2020
Den 6. maj holder DPA 'Masterclass: Online sessions', hvor Viktoria Siff Hansen, Sylvester Sivertsen og Thomas Stengaard vil dele ud af deres erfaringer med at holde sessions i coronatider.

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER.
For at deltage skal du maile til oliver@dpa.org med en kort beskrivelse af dine professionelle erfaringer som sangskriver og/eller producer. Alle medlemmer af Koda kan ansøge om at deltage.

Hvordan skaber man musik, når man ikke kan mødes, rejse og tage i studiet sammen? Coronakrisen har givet masser af udfordringer for dem, der arbejder professionelt med musikken, og det ser ikke ud til at vi vender tilbage til normale tilstande lige foreløbigt.

Rigtig mange sangskrivere og producere tænker nyt og innovativt når det kommer til at arbejde hjemmefra. Den læring og nye viden vil vi gerne være med til at dele. Derfor inviterer DPA til masterclass om, hvordan man skaber de bedste sessions online, hvor vores medlemmer Viktoria Siff, Thomas Stengaard og Sylvester Sivertsen vil fortælle om deres erfaringer fra de sidste par uger.

Viktoria Siff Hansen er sanger, sangskriver og vokalcoach. Blandt hendes samarbejdspartnere er Poo Bear (Justin Bieber, Ed Sheeran), Tommy Brown (Ariana Grande), Larrance Dopson fra 1500 or Nothin’ (Snoop Dog, Justin Timberlake), Jon Bellion, David Guetta, Alicia Keys, Social House og mange flere. 

Sylvester Sivertsen er sangskriver, producer og musiker. Han har blandt andet arbejdet sammen med artister som The Chainsmokers, Steve Aoki, Liam Payne, Jonas Brothers, TopGunn, Citybois, Skinz, Lis Sørensen og Mads Langer.

Thomas Stengaard er sangskriver og producer. Han var en af sangskriverne bag den danske Eurovision-vinder ’Only Teardrops’ med Emilie de Forest i 2013, og arbejder meget på det tyske marked, hvor han har produceret og skrevet for artister som Alvaro Soler, Nico Santos, Adel Tawil, Michael Schulte. Lokalt I Danmark har en produceret/cowritet for blandt andet Carpark North og Cisilia.

Arrangmentet foregår online via GoToMeeting, onsdag den 6. maj kl. 11.00-12.30. Hvis du får en plads til arrangementet, vil du modtage et link til videomødet.