DPA

For komponister og tekstforfattere

Ny udgivelsespulje

25. februar 2019
Alle komponister og sangskrivere, der er medlem af Koda kan nu søge støtte til udgivelse af ny musik gennem en ny pulje under Kodas kulturelle midler. Der kan søges to gange årligt, hvor næste ansøgningsfrist er den 1. oktober 2019 kl. 15.

Det har tidligere været muligt at søge de kulturelle midler til udgivelser af ny musik igennem de enkelte foreninger, men nu samles denne mulighed under Kodas nye udgivelsespulje. Puljen skal bidrage til den fortsatte udvikling af musiklivet i Danmark.

Gennem støtte til udgivelser af ny musik er det ønsket at sætte særligt fokus på at styrke den professionelle produktion af medlemmernes egne værker. Der gives som udgangspunkt støttebeløb på mellem 20.000 til 50.000 kroner. Støtten kan dække udgifter til indspilning, mix og mastering.

Ansøgningsfrist to gange om året
Koda kulturelle midlers udgivelsespulje har to årlige ansøgningsfrister.
Den næste frist er den 1. oktober 2019 kl. 15

En ansøger kan maksimalt opnå støtte én gang om året.
Du kan læse mere om udgivelsespuljen, og hvordan du ansøger her

 

Du kan læse mere om de puljer, DPA står for her. Legaterne er muliggjort af Kodas kulturelle midler og kan søges som medlem af Koda.

Du kan også læse mere om, hvad ændringerne i Kodas overordnede puljestruktur har betydet for de legatpuljer, som DPA står for her.