DPA

For komponister og tekstforfattere

Nordic Music Explorers

29. maj 2018
Er du klar til det internationale marked og til at indspille i Los Angeles? Ansøg om at blive del af Nordic Music Explorers senest den 1. august.

Nordiske sangskrivere og producere stormer frem på det internationale marked og står bag mange af de numre, der ligger på hitlisterne verden over. Det høje nordiske niveau er efterspurgt, og derfor vil DPA sammen med NordicLA gerne give nordiske sangskrivere og producere de bedste betingelser for at arbejde på det internationale marked.

Med støtte fra Nordisk Kulturfond arrangerer NordicLA og DPA derfor ’Nordic Music Explorers’ fra den 4. november til den 10. november, hvor der er plads til to danske deltagere. Udover de danske deltagere, vil der være deltagere fra de øvrige nordiske lande.

Den danske producer Jules Wolfson, der bl.a. står bag Nexus Music (http://www.nexusmusic.com/) er samarbejdspartner og det vil være i Nexus’ studier i Los Angeles, at deltagerne co-writer med udvalgte amerikanske writers i den uge, de er afsted.

”Den mest effektive måde at starte i det amerikanske marked er at etablere et kreativt samarbejde med allerede etablerede amerikanere. Den bedste måde er at skabe musikværker sammen, så man igennem værket hurtigt har etableret en fælles interesse om succes og indtjening. På den måde har man synkroniseret et mål med en lokal interessent med det formål at kunne gøre brug af dennes netværk. Jeg vil gerne hjælpe nordiske musikere med at integrere sig i det amerikanske musikmarked, så de ikke behøver at starte fra bunden, som jeg selv gjorde, da jeg flyttede til USA.”, forklarer Jules Wolfson om sin opbakning til projektet.

Skal du med? Søg senest den 1. august
’Nordic Music Explorers’ foregår fra den 4. november til den 10. november

Er du sangskriver eller producer? Vil du gerne have et springbræt til at etablere et netværk i Los Angeles? Den nordiske gruppe kommer til at bestå af deltagere, der alle har erfaring med co-writes og sangskrivning på et højt niveau. For at blive udvalgt til at deltage, er det afgørende, at du i din ansøgning kan dokumentere, at du har erfaringer med co-writing, og at du er et sted i din karriere, hvor du er parat til at arbejde på det internationale marked.

Hent ansøgningsskemaet her og send det til la@dpa.org senest den 1. august. Du kan forvente svar medio august, om du har fået plads på turen. Selve turen finder sted medio november.
Kodas kulturelle midler dækker dit fly og ophold (værelse i hus med de andre deltagere). Du skal selv afholde udgifter til mad og drikke.

Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at kontakte den danske tovholder Kasper Larsen på mail: la@dpa.org

Om NordicLA – www.nordic.la
NordicLA er en nordisk hub i Los Angeles, hvor alle de nordiske kreative industrier mødes, herunder musikindustrien. NordicLA’s mission er at hjælpe kreative med at opnå succes i USA. NordicLA er grundlagt af den Grammy vindende musiker fra Nephew, Kristian Riis, der selv har tilbragt meget tid i Los Angeles.

Om DPA
DPA er en interesseorganisation, der arbejder politisk for de bedste rammer for den musik, der retter sig mod markedet. I DPA kan du komme med projektideer og entreprenante ideer, der gavner fx netværk, eksport og vækstlaget inden for populær- og kommerciel musik. Som medlem af DPA bliver du en del af et professionelt netværk med over 1.000 andre sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere.