DPA

For komponister og tekstforfattere

Netværkstur til L.A.

15. januar 2018
Er du sangskriver eller producer med høje ambitioner om at arbejde på det amerikanske marked? Så ansøg om en plads på DPA's populære netværksrejse til Los Angeles. Ansøgningsfristen er den 23. februar 2018.
Los Angeles har den største koncentration af musikere, producere og artister inden for populær og kommerciel musik. Stort set alle de tungtvejende pladeselskaber og publishere har hovedsæde i L.A. Men selvom man som sangskriver eller producer arbejder professionelt i Danmark og har hul igennem til markedet herhjemme, så kan det stadig være svært at få adgang til markedet i L.A. DPA har en permanent base i L.A. med vores hus, og en række aktive medlemmer, der bor og arbejder fast i byen, og som er med til at give sparring til deltagerne på brancheturen.
 
Er du sangskriver eller producer og vil du gerne have et springbræt til at etablere et netværk i Los Angeles? Så ansøg om at komme med DPA's målrettede rejse. DPA sammensætter en gruppe på fem personer, der alle har erfaring med co-writes og sangskrivning på et højt niveau. For at blive udvalgt til at deltage er det afgørende, at du selv har gjort forarbejdet og fx er indstillet på at arrangere egne writing sessions og møder i L.A. 
 
DPA vil stå for at arrangere et netværksarrangement i Los Angeles med lokale branchefolk og etablerede danskere i byen samt et formøde i København inden afrejse, hvor DPA deler ud af erfaringer med og gode råd til byen.
 
Næste tur vil blive afholdt fra fredag den 18. maj til søndag den 27. maj 2018, hvor fem sangskrivere/producere bliver indlogeret sammen i en lejlighed i Los Angeles i en uge. Man vil få tildelt et rejselegat, der dækker overnatning, leje af bil samt flybilletter. 
 
"Min tid i Los Angeles har været fyldt med spændende sessions, møder og sangskrivning. Turen har givet mig utallige muligheder, som jeg er meget taknemlig for." - Margrethe Tang. Læs postkortet fra sidste netværksrejse til L.A. her.
 
Ansøgningsfrist – 23. februar 2018
Du kan ansøge om plads på turen indtil den 23. februar 2018 kl. 12. Der er fem pladser på turen, og du skal være medlem af Koda for at kunne ansøge om en plads. 
Rejsen vil finde sted fra fredag den 18. maj til søndag den 27. maj 2018.
 
 
Alle ansøgningerne vil blive behandlet af tovholderne på DPA's L.A.-netværk: Jørgen Thorup og Kasper Larsen. Hvis du har spørgsmål til L.A.-netværk, er du velkommen til at kontakte Jørgen og Kasper på mail: la@dpa.org 
 
__________________________________________________________________________________
Der er mange, der gerne vil deltage på DPA’s projekter...
DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler. De gør en række gode, faglige tilbud mulige uden brugerbetaling. Hvis du bliver tildelt en plads på et af disse projekter og bliver forhindret, er det meget vigtigt, du meddeler det til DPA så hurtigt som muligt, så en anden kan få gavn af pladsen. Hvis du melder fra under to uger før projektet finder sted, og det ikke drejer sig om ekstraordinære omstændigheder som dødsfald i nærmeste familie eller sygdom, skal du selv dække udgifterne til flybillet, hotel/Airb&b, medmindre DPA finder en afløser til din plads.