DPA

For komponister og tekstforfattere

Nashville i København

22. august 2018
Skal du med på DPA’s Nashville Camp? DPA har igen i år inviteret et hold dygtige sangskrivere fra Nashville til København. Send din ansøgning inden den 8. oktober.

DPA har de seneste år inviteret sangskrivere fra Nashville til København for at deltage i DPA’s Nashville Writing Camp. Det har været en stor oplevelse for alle tidligere medvirkende og DPA er igen i år rigtig glade for at kunne give alle Koda’s medlemmer muligheden for at komme med, når Nashville kommer til København medio november.

På de forgående tre Nashville Writing Camps er der blevet skabt gode og tætte relationer og skrevet sange, som er blevet udgivet i både Danmark og USA, har fået masser af radio airplay samt streams i million-klassen.

“For mig var det en af de mest fantastiske sangskriveruger, jeg har været med til. Campen har givet mig så meget på det musikalske plan, men også på det personlige. Jeg har udviklet mig som sangskriver og musiker, og sidst men ikke mindst har selvtilliden fået et ordentlig kick i den rigtige retning” Udtaler Karin Eurén, der deltog på DPA's Nashville Writing Camp 2016.

“Jeg gik ind i Nashville Writing Campen med håb om at få en eller to sange til mit kommende album. Jeg fik skrevet 4 nye, fremragende sange, og fik en masse nye venner oveni hatten. Derudover fik jeg rørt min co-writing muskel. Jeg vil varmt anbefale at deltage, da den positive og kreative energi, der kommer i kølvandet på sådan en uge, kan mærkes i lang tid frem og det faktisk håndgribelige produkt i form af sange, lever videre og får en plads på mine kommende udgivelser.” Siger Rasmus Hedeboe, der deltog i 2016.

Tid, sted og forløb
Som medlem af DPA og Koda kan du søge om at komme med på campen, der løber af stablen fra den 13. til og med den 16. november 2018.

Co-writes vil primært ligge fra kl. 10 om formiddagen, så man skal kunne sætte hele dagen af.
Af alle indsendte ansøgninger bliver der udvalgt 4 sangskrivere. Derudover har DPA inviteret 4 producer/sangskriver med eget studio. Det vil praktisk sige at de 4 udvalgte sangskrivere vil blive “parret” med en af de 4 inviterede producer/sangskriver, og jeres co-writes vil hele ugen finde sted i denne producer/sangskrivers studio.


De 4 Nashville sangskrivere går så på tur rundt hele ugen, og der vil derfor være tre i alle co-writes og alle rettigheder til de sange I skriver, bliver delt ligeligt mellem jer. Dette er noget, vi gør, så der er en oplagt mulighed for at få lavet nogle gode og vellydene demoer/produktioner af de sange, som bliver skrevet på campen.

Ansøgningsfrist
Vil du med på campen, så ansøg inden den 8. oktober kl. 12.00.

Hent ansøgningsskemaet her
Udfyld det og mail det til: nashville@dpa.org

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte tovholder Morten Fleck på mail: morten@mortenfleck.dk

Oplev DPA's Nashville Camp 2016