DPA

For komponister og tekstforfattere

Nashville Camp... et hit!

18. november 2016
”Jeg havde den mest fantastiske uge med disse folk. Seriøst - ikke andet end fede sessions! De fleste dage glemte vi helt at spise frokost, fordi vi bare havde travlt med at skrive musik og var i flow”, fortæller sangskriver Karl Roos om DPA's Nashville Camp.
Foto: Kim Vadskær/DPA

I sidste uge havde DPA besøg af fem sangskrivere fra Nashville: Matt Ridenour, Sam Brooker, Jerusa van Lith, Michael Logan og Issac Hayden. Der havde været mange ansøgninger til pladserne på Nashville Campen. Det blev de fem danske sangskrivere Karin Eugen, Karl Roos, Jeppe Lindegaard, Kristian Gaardskjær og Albin Ljungqvist, der blev udvalgt. Nashville Campen løb af stablen fra mandag den 7. november til og med fredag den 11. november. Om mandagen var der arrangeret en Masterclass på DPA’s kontor, hvor alle var velkomne. Her fortalte Nashville sangskriverne om livet som artister og sangskrivere i Nashville.

I år havde projektlederne Morten Fleck og Jørgen Thorup udvidet feltet med de fem producere/sangskrivere: Asger Møller, Kristian Martinsen, Simon Luth, Peter Busborg og Christoffer Stjerne, der udover at være med i skriveprocessen skulle sørge for, at sangene blev indspillet. Det var en stor succes. Mange af sangene foreligger allerede nu i versioner, som kan pitches til artister, pladeselskaber og forlag.

”Jeg havde den mest fantastiske uge med disse folk. Seriøst - ikke andet end fede sessions! De fleste dage glemte vi helt at spise frokost, fordi vi bare havde travlt med at skrive musik og var i flow”, fortæller sangskriver Karl Roos om campen.

Der var i år også arrangeret open mic koncerter onsdag aften på Tjili Pop og Café Blågård’s Apotek, hvor alle amerikanerne deltog og en del af de danske sangskrivere.

Som noget nyt havde DPA i samarbejde med DMF Frederiksborg afd. arrangeret en koncert lørdag aften på Elværket 3000 i Frederiksværk. Koncerten var udsolgt og ifølge arrangør Alex Nyborg Madsen var koncerten en kæmpesucces, hvorfor han også inviterede dem til at komme igen næste år.

Billeder og video: Kim Vadskær
Tekst: Jørgen Thorup og Morten Fleck

Oplev DPA's Nashville Camp 2016