DPA

For komponister og tekstforfattere

Musikproducer i dag

11. april 2017
Sammen med Promus, SPOT+ og Aarhus Calling præsenterer DPA paneldebatten 'Hvad er en musikproducer i dag? - Nye roller og udfordringer i den moderne musikbranche' den 5. maj under SPOT i Aarhus.

Producerens rolle i musikproduktionen har altid været en afgørende faktor for den endelige udgivelse. Denne rolle er ikke blevet mindre i dag, hvor produceren mange gange skaber musikken helt fra bunden sammen med artisten. Dette skaber nye udfordringer. Her vil panelet forsøge at rede trådene lidt ud – forklare de forskellige producerroller samt sætte emner som rettigheds- og arrangørandele, Gramexforhold og ”credits” på dagsordenen. 

Panel: Carsten Heller/Producer, Rasmus Stabell/Producer, Andreas Krüger/Producer & Jakob Winther/Producer.
Moderator: Tobias Stenkjær/DPA 

Tid og Sted
Fredag den 5. maj kl. 16.30-17.30
Paneldebatten afholdes i lokalet Dania på Radisson, Margrethepladsen 1 i Aarhus.
Det kræver SPOT-billet at deltage. Husk at du som medlem af DPA kan få rabat på din billet til SPOT: 
https://dpa.org/nyhed/kom-med-paa-spot-2017
Du kan hente et kort over SPOT-området på Radisson her

Læs mere i SPOTs program

Carsten Heller
Carsten arbejder som producer og mix-tekniker. Han har formet lyden af blandt andre Nephew, Veto, The Minds Of 99 og Spleen United.

 

 

 
 

Rasmus Stabell
Rasmus har under eget navn og som en del af producer teamet Providers produceret for Medina, Rasmus Seebach, L.O.C, Citybois, Ericka Jane, Outlandish, Xander, Brandon Beal, NOAH, Stine Bramsen, Burhan G, Ankerstjerne. Rasmus har sammen med Jeppe Federspiel modtaget prisen for 'Årets Danske Producer' ved DMA 2010.

 

 

Andreas Krüger
Andreas Krüger startede sin karriere som guitarist og producer i rockbandet Siamese. Han har dog i de seneste år arbejdet som producer og sangskriver. Han har bl.a. arbejdet tæt med KATO på albummet Behind Closed Doors. Senest har han arbejdet med Gulddreng (Utro og Se Mig Nu), BLAK (Banken), KIDD og Lord Siva (Nu Det Noël) og TopGunn ('Længe Siden'). Han har desuden arbejdet med Faustix, Ankerstjerne, Stine Bramsen og mange andre.

 

Jakob Winther
27-årige Jakob Winther kan i 2017 fejre 10-års jubilæum med sit foretagende som producer og med sit studie Vibe Factory. Jakobs passion har skinnet igennem og overbevist adskillige kunstnere om, at netop Jakob er den rette til at følge deres hjerteprojekter fra idé til et stykke færdigt musik. Artister lige fra Thomas Helmig, Lukas Graham, Patrick Dorgan, City Bois, Scarlet Pleasure og Choir of Young Believers til spirende talenter som Chinah, Bisse, The Entrepreneurs, Kentaur, Palace Winther, Ice Cream Cathedral etc. har valgt at engagere Jakob i deres projekter.

 

Moderator 
Tobias Stenkjær.
Tobias er medlem af  DPA's bestyrelse, Netværksudvalget og Spil Dansk Udvalget. Tobias er aktiv sangskriver og artist hos Warner/Chappell og har skrevet musik - både til eget album og en række danske og udenlandske artister.