DPA

For komponister og tekstforfattere

Kom til LIVE-konference

26. februar 2013
Dansk Live og Volcano inviterer hele livemiljøet til konferencen Live Miljøet Mødes, en konference hvor livemiljøet mødes på tværs af brancher.

Konferencens helt store scoop er keynote speakeren, Jim McCarthy, som er hentet helt fra Los Angeles. Det er allerførste gang McCarthy holder oplæg i Europa. McCarthy, der til daglig er CEO i Goldstar, som er verdens største online halvpris billetudbyder, har specialiseret sig i forretningsudvikling og strategisk marketing. På konferencen vil han komme ind på emner som, hvordan kagen kan skæres anderledes og hvorvidt livearrangørerne er gearet til at tage imod den store opmærksomhed, som publikum viser dem.

Derudover vil konferencen præsentere både et musikerpanel og et branchepanel, der begge sætter fokus
på nogle af de udfordringer og misforståelser, der eksisterer brancherne imellem. Mød blandt andre
Kristian Riis, Kato, Lucy Love og Mikkel Ploug i musikerpanelet til en diskussion af virkeligheden fra turnéideen opstår til regnskabet skal gøres op samt om samarbejdet med agenter, arrangører og managers.

I branchepanelet kan du møde Steen Jørgensen, Rasmus Salfelt, Brian Nielsen, Jakob Sørensen, Claus Visbye og Ulrik Ørum-Petersen i en diskussion af forretningsaspektet versus kunst, at skabe en god business, under hensyntagen til fødekæden, og hvordan holder man styr på flere kasketter inden for samme branche.

Sidst men ikke mindst afsluttes konferencen med en showcase med den finurlige kunstner Maïa Vidal, derpå sin Europa turné ligger vejen forbi konferencen i Hillerød, som eneste danske stop.

Dato: Torsdag d. 11. april kl. 10:30 – 16:00.
Sted: Klaverfabrikken, Fredensvej 12A, 3400 Hillerød.
Pris: kr. 450,- pr pers / Grupperabat over 3 pers = kr. 300,- pr pers. Priser er ex moms, men inkl. frokost.

Tilmelding: sekretariat@dansklive.dk - senest d. 4. april.
www.dansklive.dk/konference
Mere info: Kontakt Jakob Brixvold, jakob@dansklive.dk.