DPA

For komponister og tekstforfattere

Kom til L.A. med DPA

27. juni 2017
Er du sangskriver eller producer med høje ambitioner om at arbejde på det amerikanske marked? Så ansøg om en plads på DPA's populære netværksrejse til Los Angeles. Ansøgningsfristen er den 18. august 2017
Los Angeles har den største koncentration af musikere, producere og artister inden for populær og kommerciel musik. Stort set alle de tungtvejende pladeselskaber og publishere har hovedsæde i L.A. Men selvom man som sangskriver eller producer arbejder professionelt i Danmark og har hul igennem til markedet herhjemme, så kan det stadig være svært at få adgang til markedet i L.A. DPA har en permanent base i L.A. med vores hus, og en række aktive medlemmer, der bor og arbejder fast i byen, og som er med til at give sparring til deltagerne på brancheturen.
 
Er du sangskriver eller producer og vil du gerne have et springbræt til at etablere et netværk i Los Angeles? Så ansøg om at komme med DPA's målrettede rejse. DPA sammensætter en gruppe på fem personer, der alle har erfaring med co-writes og sangskrivning på et højt niveau. For at blive udvalgt til at deltage er det afgørende, at du selv har gjort forarbejdet og fx er indstillet på at arrangere egne writing sessions og møder i L.A. 
 
DPA vil stå for at arrangere et netværksarrangement i Los Angeles med lokale branchefolk og etablerede danskere i byen samt et formøde i København inden afrejse, hvor DPA deler ud af erfaringer med og gode råd til byen.
 
Næste tur vil blive afholdt fra fredag den 27. oktober til søndag den 5. november 2017, hvor fem sangskrivere/producere bliver indlogeret sammen i en lejlighed i Los Angeles i en uge. Man vil få tildelt et rejselegat, der dækker overnatning, leje af bil samt flybilletter. 
 
 
Ansøgningsfrist – 18. august 2017
Du kan ansøge om plads på turen indtil den 18. august 2017 kl. 12. Der er fem pladser på turen, og du skal være medlem af Koda for at kunne ansøge om en plads. 
Du kan forvente svar på din ansøgning senest den 28. august. Rejsen vil finde sted fra fredag den 27. oktober til søndag den 5. november 2017.
DPA holder formøde om rejsen den 13. september kl 11.00 for deltagerne.
 
 
Alle ansøgningerne vil blive behandlet af tovholderne på DPA's L.A.-netværk: Jørgen Thorup og Kasper Larsen. Hvis du har spørgsmål til L.A.-netværk, er du velkommen til at kontakte Jørgen og Kasper på mail: la@dpa.org

________________________________________________________________________________________________________________________
Der er mange, der gerne vil deltage på DPA’s projekter...
DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler. De gør en række gode, faglige tilbud mulige uden brugerbetaling. Hvis du bliver tildelt en plads på et af disse projekter og bliver forhindret, er det meget vigtigt, du meddeler det til DPA så hurtigt som muligt, så en anden kan få gavn af pladsen. Hvis du melder fra under to uger før projektet finder sted, og det ikke drejer sig om ekstraordinære omstændigheder som dødsfald i nærmeste familie eller sygdom, skal du selv dække udgifterne til flybillet, hotel/Airb&b, medmindre DPA finder en afløser til din plads.