DPA

For komponister og tekstforfattere

Kom til DPA's GF 2019

20. november 2018
Brug din stemme søndag den 28. april, når DPA inviterer alle medlemmer til årets generalforsamling.

DPA afholder i 2019 generalforsamling søndag den 28. april kl. 14.00 på Lautrupsgade 9, 2100 København

Ved generalforsamlingen kan du komme og høre, hvilke politiske emner DPA arbejder med, du kan stemme på kandidaterne til bestyrelsesposterne og suppleantposterne og selv stille op til en post. Og endelig er det en god mulighed for at møde dine kollegaer. 

Log-in her på hjemmesiden med din medlemsprofil og find indkaldelse, regnskab og budget HER.

Forslag til generalforsamlingen (OBS: deadline er overskredet)
Vil du gerne stille et ændringsforslag til generalforsamlingen, skal du sende det til DPA senest den 7. april 2019. Mail dit forslag til: dpa@dpa.org eller send det med posten til: DPA, Lautrupsgade 9, 5. sal, 2100 Kbh Ø 

Hvis du overvejer at stille op til bestyrelsen, er du altid velkommen til at kontakte DPA’s formand eller et medlem af bestyrelsen for at høre mere om, hvad arbejdet indebærer. Bestyrelsesarbejdet i DPA er lønnet og man skal i snit regne med at kunne deltage i 11 bestyrelsesmøder om året samt et seminar. Suppleantposterne er også lønnet. Her skal man regne med at kunne deltage i cirka 4 bestyrelsesmøder om året samt et seminar. 

Bare kom
Tilmelding er ikke nødvendigt – du kan bare møde op til generalforsamlingen. DPA dækker transportudgifter til medlemmer, der kommer fra Fyn og Jylland (svarende til billigste offentlige transportmiddel). 

DPA byder på lidt mad og drikke efter generalforsamlingen. 

Er du vækstlagsmedlem?
DPA's vækstlagsmedlemmer er også mere end velkomne til at deltage i generalforsamlingen. Som vækstlagsmedlem må du gerne deltage i samtalen og diskussionerne, men du har ikke stemmeret ved forsamlingen, og må derfor ikke stemme til valg af DPA's bestyrelse eller til de forslag, der ellers er til afstemning.

Se video fra DPA's generalforsamling 2017