DPA

For komponister og tekstforfattere

Kom på schlagerseminar

15. maj 2019
Du kan nu søge om at blive del af sangskriverseminaret ’Willkommen im Schlagerland', der bliver afholdt på kunstnerslottet Röhrsdorf i Dresden-området fra den 15. til 22. september. Ansøgningsfrist d. 20 juni 2019.

Schlagermusik er populærmusik med stor kommerciel succes. Foruden en kæmpe udbredelse i de tysksprogede lande, så er genren også kommet til flere europæiske lande – seneste trend er ligeledes, at Asien er blevet et marked for schlager.

Du kan nu søge om at blive del af sangskriverseminaret ’Willkommen zum Schlagerland', der bliver afholdt på kunstnerslottet Röhrsdorf (www.schloss-roehrsdorf.de) i Dresden-området fra den 15. til 22. september. Der er en helt særlig kreativ stemning på stedet, som emmer af historik og natur. Ligesom der tilmed er et pladestudie ’Castle Studios’ på slottet, som det er muligt at benytte under opholdet. Deltagerne bor på slottet og får også forplejning der.

Tobias Reitz, der er Tysklands førende tekstforfatter indenfor schlagermusik, er underviser på seminaret. Tobias Reitz arbejder også for Celler Schule, som er en særlig skole for tekstforfattere inden for schlager- og populærmusik. Han har afsat over 1.000 tekster til store schlagerstjerner som f.eks. Helene Fischer, Michelle m.fl. Undervisningssprog vil være engelsk. Schlagerseminaret tager udgangspunkt i at få produceret sange og få dem afsat. Det sker i samarbejde med tyske tekstforfattere og producere.

Ansøgning inden den 20. juni
Alle medlemmer af Koda/DPA kan søge om en plads på Schalgerseminaret.
Hent og udfyld ansøgningsskemaet her og send til: tyskland@dpa.org

Ansøgningerne vil blive behandlet af tovholderne Rasmus Hedeboe, Micael Castor Andersen og Tobias Reitz. Ved spørgsmål kontaktes Micael Castor Andersen på: info@castor-visions.dk

Du kan forvente svar tilbage senest 1. juli.

Projektet er støttet af Kodas Kulturelle Midler

Der er mange, der gerne vil deltage på DPA’s projekter...
DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler. De gør en række gode, faglige tilbud mulige uden brugerbetaling. Hvis du bliver tildelt en plads på et af disse projekter og bliver forhindret, er det meget vigtigt, du meddeler det til DPA så hurtigt som muligt, så en anden kan få gavn af pladsen. Hvis du melder fra under to uger før projektet finder sted, og det ikke drejer sig om ekstraordinære omstændigheder som dødsfald i nærmeste familie eller sygdom, skal du selv dække udgifterne til flybillet, hotel/Airb&b, medmindre DPA finder en afløser til din plads.