DPA

For komponister og tekstforfattere

Kom med på Writing Camp

8. august 2013
Kom på Writing Camp i samarbejde med DPA og TG Management - ledet af John Aagard, manden bag blandt andet Aqua og med mere end 20 års erfaringer med at arrangere Writing Camps. Den 20. til 25. oktober 2013? Så send din ansøgning nu!
Foto: Kim Vadskær

Kære DPA-medlemmer

DPA og TG management indgår nu i samarbejde om en ny omgang co-writing/production, hvor udvalgte komponister/tekstforfattere fra DPA kan co-write med internationale  writer/producers.

Det hele skal foregå i Lundgaard studierne i Vejen med ankomst søndag 20. oktober med 4 skrivedage og afrejse fredag d. 25 oktober. Torsdag 24. oktober afholdes den store lyttefest omkring produktionerne.

Opholdet indeholder, co-write, ophold, mad og studieleje, koordinering og registreringer.

Flere har forgæves søgt at komme på de tidligere writercamps arrangeret af samme virksomhed, men uden held, så nu får man chancen igen.

Man arbejder i skiftende teams af flere deltagere, f.eks. 2 melodi -, tekst - og ”synge-mennesker”, og 1 writer/producer, hvor den ene part, (writer/produceren) sikrer, at samarbejdet bliver til en lytteværdig demo ved slutningen af hver skrive-arbejdsdag. Det vil sige, alle ender med at være en del af mindst 4 nye produktioner.

Dette giver en fin mulighed for at udvide netværk både på nationalt som internationalt plan med andre komponister og producere.

Der er ikke nogen forlagstvang for de titler, der er produceret, men meningen med skriveugen er selvfølgelig at producere sange, der kan afsættes til betydende kunstnere i popmarkedet.

Tilmelding inden 1. september
DPA-medlemmer skal udfylde den ansøgningsformular, der ligger på DPA’s hjemmeside. Derefter vil TG-management screene de tilmeldte og på baggrund af screeningen invitere de relevante co-writere fra udlandet til at komme over til DK i skriveperioden.

Der er kun plads til 10 DPA deltagere. Hvis du bliver udvalgt til writing campen ved TG’s screening skal du søge støtte til campen hos DPA. Et tildelt co-write legat vil omfatte betaling af kursets gæstewriters/kost/logi/, og vil blive tildelt de udvalgte administrativt fra kontoret.

TG er et kommercielt musikforlag, Management og produktions selskab som har stået bag navne som f.eks. Aqua og har afholdt disse internationale D-pop writing camps siden 1996.

TG vil vælger de autorer, producere og toplinere, der er bedst til sammensætningen af de teams, der skal dannes i løbet af writing campen.

TG vil - hvis I bliver skønnet egnede ud fra jeres ansøgning og den musik I har henvist til – om nødvendigt tage direkte kontakt til jer for yderligere info.

Jeres ansøgning skal være DPA i hænde senest den 1. september, og  du vil modtage svar på din ansøgning senest den 20. september.

Tilmeld dig DPA writing camp her (kræver du er logget ind under medlemslogin)