DPA

For komponister og tekstforfattere

Intromøde for nye i DPA

6. september 2018
Hvordan kommer man bedst i gang med at bruge DPA som nyt medlem? Mød to medlemmer, som deler ud af deres erfaring og hør mere om DPA's arbejdsboliger, medlemstilbud og politiske aktiviteter onsdag den 3. oktober kl. 16.00.

Gå ikke glip af muligheden for at få en god start på dit medlemskab af DPA og skabe nye netværk, når DPA den 3. oktober inviterer alle nye medlemmer inden for i Nordhavn til en snak om det at arbejde målrettet med musikken – både nationalt og internationalt.

Medlemmerne Caroline Ravn og Kasper Larsen vil dele ud af deres erfaringer og DPA’s formand Niels Mosumgaard vil fortælle om, hvorfor der er brug for et mødested for jer, der både arbejder kreativt, kommercielt og entreprenant med jeres musik.

Vi vil runde spørgsmål som: Hvordan bruger du din forening bedst? Hvordan får man afsat sin musik og skaber en indtjening på sit arbejde? Hvordan kan DPA være stedet for faglig sparring og netværk? 

Du vil møde:

Caroline Ravn
Caroline er 23 år og er selv ret ny i DPA, men har valgt at engagere sig fra start og blev i april valgt ind som suppleant i bestyrelsen, hvor hun nu arbejder med netværk og vækstlagsmedlemmer foruden det øvrige politiske arbejde.
Caroline har de sidste par år fokuseret mest på branchearbejde, og har her f.eks. arbejdet med kommunikation på UHØRT Festival, været assistent manager for bl.a. Alexander Oscar og Iris Gold i Yellow Tag Management, arbejdet med distribution af udgivelser i Gateway Music på DMF og arrangeret diverse paneler og events i branchen. 

Kasper Larsen

Kasper er multiinstrumentalistisk-producer og sangskriver med adskillige internationale topplaceringer for bl.a. Calum Scott, Selena Gomez, The Wanted, Conor Maynard m.fl. Kasper er også tovholder på DPA's L.A.-tur og har et bredt netværk, nationalt som internationalt.

 

Praktisk info
Medlemsmødet vil efterfølgende byde på lidt mad og øl, mens der er tid til networking og ekstra spørgsmål.
Vi glæder os til at se jer i DPA til udveksling af erfaringer og en snak om arbejdet med musikken:

Onsdag den 3. oktober fra kl. 16-20.00
Lautrupsgade 9, 5. sal
2100 Kbh Ø

Tilmeld dig på mail: mai-britt@dpa.org

Tag en kollega/ven med
Som medlem af DPA er du velkommen til at tage en kollega/ven med, der ikke er medlem, men er nysgerrig på at høre mere om, hvad DPA som forening kan gøre for danske sangskrivere, komponister, tekstforfattere og producere.

Vi glæder os til at se jer!

Er du endnu ikke medlem af DPA? Meld dig ind her.