DPA

For komponister og tekstforfattere

I et lille hus i London

18. januar 2019
Som musikskaber har man fra tid til anden brug for at rejse ud og arbejde med sin musik, hente ny inspiration og skabe sig et netværk, der rækker ud over Danmarks grænser. Et af de steder, man kan søge om at komme hen og gøre netop dette, er i DPA’s arbejdsbolig i London.

Nogle af de musikskabere, der allerede har benyttet sig af DPA's hus i London er bandet Rosemarine, der består af Mia Knop Jacobsen, Philip Dornbusch og Igor Osypov.

"Vi boede i DPA’s hus i london lige inden Jul, hvor vi havde linet sessions op i East Cote Studio. Det store køkken blev benyttet til vigtige band møder og organisationsarbejde. Men også boligarealet blev brugt til energiopladning efter tre travle dage i East Cote Studio. Med udtrækssofaen var der plads nok til alle, herunder vores snorkende bandmedlem, der kærligt blev forvist til soveværelset nedenunder," fortæller Mia Knop Jacobsen. 

Se også videoen fra da Blondage besøgte huset sidste sommer her: 

DPA's arbejdsbolig i London er centralt placeret i bydelen Islington i det nordlige London. Det er i to plan med studiefaciliteter. 

"Huset er veludstyret og vi savnede ikke noget. På øverste etage er der et lille studie- og produktionsanlæg, hvilket vi brugte til vores "after production" sessions," fortæller Mia Knop Jacobsen og fortsætter:

"Londonhuset var en stor oplevelse for os, og vi vil gerne takke DPA for denne mulighed og støtte. Denne uge var absolut et af vores højdepunkter, og vi glæder os til at udsende vores debutalbum i juni 2019."

Hvem kan søge?
DPA's arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der skaber musik inden for det populære og kommercielle felt.

Alle ansøgninger om ophold i London fungerer som ved ansøgning af legater og skal derfor være hæftet op på et projekt/formål og/eller samarbejdspartnere. Alle medlemmer af Koda kan søge om et arbejdsophold i DPA's hus i metropolen. 

Læs mere om og ansøg om et ophold i DPA's hus i London her.

DPA's arbejdsophold er muliggjort af Kodas kulturelle midler.

Blondage i London