DPA

For komponister og tekstforfattere

Hent inspiration i London

11. juni 2018
"Jeg kan i hvert fald anbefale alle, der har brug for noget inspiration og afveksling i forhold til deres arbejdsproces, at komme af sted og ansøge om et ophold her i DPA's hus i London".

Som musikskaber har man fra tid til anden brug for at rejse ud og arbejde med sin musik, hente ny inspiration og skabe sig et netværk, der rækker ud over Danmarks grænser. Et af de steder, man kan søge om at komme hen og gøre netop dette, er i DPA’s arbejdsbolig i London. 

Nogle af de musikskabere, der allerede har benyttet sig af DPA's hus i London er bandet Blondage, der består af Pernille Smith-Sivertsen og Esben Andersen. 

"Det er en fantastisk måde at være i byen på. Hvor der er trygge rammer og også er et studie, man kan arbejde i og invitere folk med ind i". Fortæller Pernille Smith-Sivertsen i videoen her. Her kan du også få lov at se huset, og høre mere om, hvordan Blondage bruger deres ophold i huset.

DPA's arbejdsbolig i London er centralt placeret i bydelen Islington i det nordlige London. Det er i to plan med studiefaciliteter.  
"Jeg kan i hvert fald anbefale alle, der har brug for noget inspiration og afveksling i forhold til deres arbejdsproces, at komme af sted og ansøge om et ophold her i DPA's hus" - Pernille Smith-Sivertsen

Hvem kan søge?
DPA's arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der skaber musik inden for det populære og kommercielle felt.

Alle ansøgninger om ophold i London fungerer som ved ansøgning af legater og skal derfor være hæftet op på et projekt/formål og/eller samarbejdspartnere. Alle medlemmer af Koda kan søge om et arbejdsophold i DPA's hus i metropolen. 

Læs mere om og ansøg om et ophold i DPA's hus i London her.

DPA's arbejdsophold er muliggjort af Kodas kulturelle midler.

Blondage i London