DPA

For komponister og tekstforfattere

Hent inspiration i London

22. maj 2017
Som musikskaber har man fra tid til anden brug for at rejse ud og arbejde med sin musik, hente ny inspiration og skabe sig et netværk, der rækker ud over Danmarks grænser. Et af de steder, man kan søge om at komme hen og gøre netop dette, er i DPA’s arbejdsbolig i London.

Et arbejdsophold midt i Londons pulserende musikmiljø kan bruges til at sætte skub i det arbejde og den udvikling som sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere er i gang med, og måske give lige den inspiration, der mangler for at skabe et internationalt hit eller etablere et internationalt samarbejde.

En af de musikskabere, der allerede har arbejdet med sin musik i DPA's hus i London er producer og komponist Nick Labajewska Madsen (Vasco):
"Jeg søgte huset, da jeg havde fået forbindelse til forskellige mulige samarbejdspartnere i London/UK. Huset og rejselegatet DPA tildelte mig, gav mig mulighed for at opsætte møder med labels og publishers og sessions med diverse artister og producerer”.

DPA's arbejdsbolig i London er centralt placeret i bydelen Islington i det nordlige London. Det er i to plan med studiefaciliteter.  

”Jeg synes, at et ophold i DPA’s hus er en ideel mulighed for at opleve og arbejde med det engelske musikmiljø. Huset ligger et centralt og dejligt sted i London, hvor man hurtigt føler sig som en del af den britiske hovedstad, og hvorfra det er nemt at komme rundt i resten af byen”, fortæller Nick Labajewska Madsen. 

Hvem kan søge?
DPA's arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der skaber musik inden for det populære og kommercielle felt.

Alle ansøgninger om ophold i London fungerer som ved ansøgning af legater og skal derfor være hæftet op på et projekt/formål og/eller samarbejdspartnere. Alle medlemmer af Koda kan søge om et arbejdsophold i DPA's hus i metropolen. 

Læs mere om og ansøg om et ophold i DPA's hus i London her.