DPA

For komponister og tekstforfattere

Heavy streaming

23. januar 2019
Bliv klogere på processen fra studiet til playlisten, når DPA inviterer til paneldebat om streamingtjenesterne med særligt fokus på dansk heavy metal onsdag d. 20. februar kl. 16.30

Streamingtjenesterne har med deres tusindvis af playlister skabt platforme for alle genrer. Hermed også heavy music hvor nogle af de største playlister har over 1 million followers. Men hvordan kommer man på disse lister? Hvem skal man kende? Hvem gør hvad? Hvordan og hvornår? Og hvilken effekt har det på musikernes karriere?

Få indblik i processen fra studiet til playlisten, når DPA's metalnetværk inviterer til årets første netværksmøde den 20 februar kl. 16.30 med fokus på streaming.

Panelet afholdes i uformel setting, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til panelet og dele erfaringer, tips og viden med hinanden. 

I panelet deltager:

 

Mirza Radonjica 
Mirza er stifter af Prime Collective. Prime Collective og har været indehaver af de mest streamede metal albums de sidste 3 år.

 

 

 

 

Mette Hessellund 
Forsanger i Beneath The Silence. Deres EP fik over 1 million streams via paylister og streaming. Samtidigt har hun lige færdiggjort et speciale omkringsamspillet af internet og upcoming musik.

 

Troels Kjeldgaard
The Orchard er en digital distributionspartner for pladeselskaber, artister og distributionsselskaber, hvor Troels er ansat til at varetage det nordiske marked. 

 

Tilmelding
Der er begrænset med pladser til mødet, så send din tilmelding til: rikke@dpa.org
Mødet er gratis og åbent for alle aktører inden for metalscenen. 

Program
16.30-18: Panel om streaming
18-19: Netværk - DPA byder på pizza øl/vand

Tid og sted
Onsdag den 20. februar kl. 16.30-19.00
DPA - Lautrupsgade 9, 5. sal
2100 Kbh Ø