DPA

For komponister og tekstforfattere

Heavy SoMe

23. april 2019
Bliv klogere på markedsføring på de sociale medier, når DPA inviterer til paneldebat med særligt fokus på dansk heavy metal onsdag d. 22. maj kl. 16.30.

Der er ingen tvivl om, at brugen af de forskellige sociale medie-kanaler på den rigtige måde kan være afgørende for karrieren. Men hvad kan du gøre for at skille dig ud på de sociale medier? Og hvordan får du flere fans i biksen?

Det er et par af de spørgsmål, som vil blive diskuteret, når DPA igen inviterer til netværksmøde for metalmiljøet.

Vi stiller skarpt på markedsføring og promotion på de sociale medier, hvor det handler om synlighed, relevans og tilstedeværelse.

Panelet afholdes i en uformel setting, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til panelet og dele erfaringer, tips og viden med hinanden. 

I panelet deltager:Maja Shining
Maja Shining er professionel sanger og sangskriver og stemmen bag danske Forever Still. I 2016 skrev bandet kontrakt med verdens største uafhængige pladeselskab, Nuclear Blast Records, og har via. dem udgivet to albums - senest 'Breathe In Colours' i marts 2019. Siden da har de turneret med metalgiganter som blandt andet Lacuna Coil og Children of Bodom, åbnet hovedscenen på Bloodstock Open Air og er blevet nomineret til en Metal Hammer Award for "bedste debutalbum".

Daan Holthuis
Daan startede i marketingsafdelingen hos spillestedet Melkwed i Amsterdan, men arbejder nu freelance med marketing. Daan er specialiseret i PR og sociale medier, hvor han arbejder med forskellige festival, venues og bands - heriblandt COPENHELL festival, spillestedet Dynamo i Eindhoven og det hollandske hardcore band No Turning Back.

 

Mirza Radonjica 
Mirza er tovholder på DPA's Metalnetværk, og vil traditionen tro moderere hele seancen og komme med relevante inputs fra sit eget arbejde med musikken. Mirza er stifter af Prime Collective og har været indehaver af de mest streamede metal albums de sidste 3 år.

 

 


Tilmelding
Der er begrænset med pladser til mødet, så send din tilmelding til: rikke@dpa.org
Mødet er gratis og åbent for alle aktører inden for metalscenen. 

Program
16.30-18.00: Panel om markedsføring og promotion
18.00-19.00: Netværk - DPA byder på pizza øl/vand

Tid og sted
Onsdag den 22. maj kl. 16.30-19.00
DPA - Lautrupsgade 9, 5. sal
2100 Kbh Ø

Find metal netværket på Facebook her.

Arrangementet er muliggjort af Kodas kulturelle midler