DPA

For komponister og tekstforfattere

Filmmusik for børn

2. august 2019
Lær børn at blive skabende kunstnere på workshoppen Filmmusik for Børn, der nu søger undervisere ultimo september i København. Ansøgningsfrist torsdag den 22. august.

Har du erfaring med filmmusik og brænder du for at inspirere børn til at blive fremtidens filmkomponister? Så send en ansøgning til workshoppen FILMMUSIK FOR BØRN, der afvikles i løbet af perioden lørdag 21.- søndag 29. september i København.

DPA’s børnemusikudvalg støtter igen i år skabende processer for børn og sammen med Buster Film Festival, Rytmisk Center og filmkomponisternes brancheklub BFM er der lagt i kakkelovnen til et spændende forløb, der kulminerer med en live koncert på ALICE CPH, hvor børnene opfører deres soundtracks live.

Med udgangspunkt i udvalgte film i kort format vil fire grupper med hver 3-7 børn i alderen 10-14 år skabe deres egne lydbilleder til filmoplevelsen. Det eneste krav til de unge musikere er, at de i forvejen har et kendskab til at spille musik, og at de har lyst til at prøve noget nyt. Børnene inddeles i grupper baseret på deres musikalske udgangspunkt og det instrument, de selv medbringer. I hver gruppe forsøger vi at kombinere rytmiske, klassiske og elektroniske instrumenter.

Hvad skal du? 
Som underviser på Filmmusik for børn guider du en gruppe af børn igennem workshoppens to øvedage og hjælper dem med at udvikle deres egen komposition til en film af ca. 15 minutters varighed. Underviser-gruppens fire musikere ledes af Mija Milovic, som har været med til at udvikle konceptet i samarbejde med BUSTER. Som underviser skal du medbringe din egen computer til afspilning af film under workshopdagene (projektor og øvrigt udstyr leveres af festivalen).

Hvornår skal du kunne deltage?
September (TBA) 2 timers forberedende formøde for undervisere
Lørdag d. 21. september kl. 13-15
Forberedende formøde med deltagerne
Sted: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 1620 København V

Fredag d. 27. september kl. 16-19
Lørdag d. 28. september kl. 10-16
Workshop
Sted: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 1620 København V

Søndag d. 29. september kl. 13 – lydprøver og afvikling ca. kl. 10-15
Koncert
Sted: ALICE cph, Nørre Allé 7, 2200 København

Honorar
Forløbet honoreres med 6000 kr.

Ansøg inden torsdag d. 22. august
Alle medlemmer af Koda kan ansøge.
Læs mere og ansøg via linket her.

Hvis du har nogle spørgsmål til projektet bedes du kontakte projektleder Sidsel Søgaard Spas på sidsel@cphpix.dk eller tlf. 2513 7526

 

Projektet realiseres med støtte fra KODA Kultur.