DPA

For komponister og tekstforfattere

Elektronisk Netværk #11

23. oktober 2018
Laver du elektronisk musik? Så kom og få sparring på din musik, når DPA inviterer til elektronisk netværksmøde d. 28. november kl. 16.00 med DJ Emok.

DPA inviterer til netværksmøde for jer, der skaber elektronisk musik. Til netværksmødet vil der være mulighed for individuel sparring på din musik ved 5 lyttestationer med 5 eksperter - heriblandt DJ Emok, der vil lytte til din musik og give dig råd med på vejen.

Mødet er åbent for alle aktører inden for den elektroniske scene - og det er helt gratis at deltage.

Mød:

DJ Emok
Mikael Dahlgaard, manden bag DJ Emok, arbejder med den elektroniske musik som producer, manager og DJ. Han stiftede i 1996 pladeselskaetb Iboga records, der er anerkendt som et af verdens bedste trance labels og udgiver musik fra artister såsom Vini Vici, Ace Ventura, Morten Granau.
Han har levet af musikken siden år 2000, og er med DJ sets og live performances i mere end 20 lande hvert år ved at have sat sig et solidt aftryk på den internationale scene.

LP Støvring. Manden bag Ideal Promotion som på vegne af de danske pladeselskaber servicerer DJ's i Danmark med den nyeste musik rettet mod dansegulvene. LP har tidligere været vært på DR special radioprogrammerne 'Festudvalget' og 'Det Store Mix på P3' og har mere end 20 års erfaring med A&R arbejde. Ved siden af Ideal Promotion kører LP også hjemmesiden www.idealworld.nu og har managementet 'Fantastic', der repræsenterer række friske upcoming talenter fra den danske dancescene.

Thomas Volmer Schulz er dansk producer. Han har igennem årene arbejdet med danske og internationale artister som bl.a. Craig David, Remady, Aura Dione, Kenneth Bager, Laid Back, Damon C. Scott (Storm Queen), Noonie Bao, Clemens, Ariana, Miss Dynamite, Pheobe One og mange flere.

Asle Bjørn, prisvindende producer, DJ og komponist. Han har i to årtier primært beskæftiget sig med musik rettet imod den globale clubscene. Han har spillet som dj over hele verden. Han har udover clubmusikken også lavet meget elektronica og chill-out, primært til den danske Stella Polaris festival.

Andrea Lonardo (aka Andrea Martini) er grundlæggeren af Emotive Sounds, en af Skandinaviens mest etablerede pladeselskaber inden for elektronisk musik. Andrea er også producer med en lang række internationale udgivelser og remixer i rygsækken. Andrea er derudover live-act og dj i klubber og på festivaler - både i ind-og udland, og har et radioprogram, der udsendes i over 30 lande verden over. Endelig er Andrea direktør for Relevance Festival, Danmarks eneste festival udelukkende dedikeret til techno.  

Tilmelding
Der er begrænset med pladser til mødet, så send din tilmelding til: rikke@dpa.org
Mødet er åbent for alle aktører inden for den elektroniske scene. Lyttestationerne foregår fra kl. 16.00 til kl. 18.00. Bagefter er der er pizza og en øl på terrassen for deltagerne.
Husk laptop eller tablet med din musik og høretelefoner. 
 
Tid og sted
Onsdag d. 28. november kl. 16.00
DPA - Lautrupsgade 9, 5. sal
2100 Kbh Ø
 
DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler.