DPA

For komponister og tekstforfattere

Elektronisk musik #møde

18. august 2017
Kom og få sparring og mød medejer og booker på Culture Box Tim Andresen og Waqar Qayum booker på Distortion. Tim og Waqar deler ud af deres erfaringer og er også klar til at komme med feedback på din musik sammen med LP Støvring, Andrea Lonardo, Asle Bjørn, Thomas Volmer Schulz.
Waqar Qayum, Foto: Jason Photography
Kom og få sparring hos DPA onsdag den 13. september kl 16.00. Mød medejer og booker på Culture Box Tim Andresen og Waqar Qayum booker på Distortion. Tim og Waqar deler ud af erfaringerne med den elektroniske scene, og er også klar til at komme med feedback på din musik sammen med DPA’s værter. Mød og få sparring fra:

Tim Andresen Tim Andresen. DJ i 3 årtier (med gigs på klubber og festivaller i ca 40 lande). Musikproducer i 15 år (med 200+ udgivelser i bagagen). Ejer af 2 pladeselskaber med mere end 250 udgivelser tilsammen (What Happens i Danmark og Savoir Faire Musique i England) og medejer og booker på Culture Box: Læs mere om Tim her: http://timandresen.com/biography/

Waqar
har været fast mand på den danske house- og technoscene i mere end 2 årtier. Med en række legendariske fester bag sig – inklusiv blandt andre Promilleservice, Le Social og tiden på KB18 – huserer Waqar i dag som én af bookerne for Distortion. Så hvis du har bevæget dig bare en smule ud i det københavnske natteliv i de sidste mange år, har du højst sandsynligt også været til en fest orkestreret af manden.

LP Støvring
. Manden bag Ideal Promotion som på vegne af de danske pladeselskaber servicerer DJ's i Danmark med den nyeste musik rettet mod dansegulvene. LP har tidligere været vært på DR special radioprogrammerne 'Festudvalget' og 'Det Store Mix på P3' og har mere end 20 års erfaring med A&R arbejde. Ved siden af Ideal Promotion kører LP også hjemmesiden www.idealworld.nu og har managementet 'Fantastic', der repræsenterer en række friske upcoming talenter fra den danske dancescene.

Andrea Lonardo (aka Andrea Martini) har mere end 10 års erfaring som pladeselskabsdirektør, A&R, producer, sangskriver, DJ og eventarrangør. Andreas pladeselskab, Emotive Sounds, fik sit første gennembrud, da Tiesto licenserede en udgivelse til sit multi platin-sælgende album 'In Search Of Sunrise'. 

Asle Bjørn, prisvindende producer, DJ og komponist. Han har i to årtier primært beskæftiget sig med musik rettet imod den globale clubscene. Han har spillet som dj over hele verden. Han har udover clubmusikken også lavet meget elektronica og chill-out, primært til den danske Stella Polaris festival.

Thomas Volmer Schulz er dansk producer. Han har igennem årene arbejdet med danske og internationale artister som bl.a. Craig David, Remady, Aura Dione, Kenneth Bager, Laid Back, Damon C. Scott (Storm Queen), Noonie Bao, Clemens, Ariana, Miss Dynamite, Pheobe One og mange flere.
 
Tilmelding
Der er begrænset med pladser til mødet, så send din tilmelding til: rikke@dpa.org
Mødet er åbent for alle aktører inden for den elektroniske scene. Husk laptop med din musik og høretelefoner. 
 
Tid og sted
13. september kl 16-19 (vi slutter af med pizza og en øl!)
DPA - Lautrupsgade 9, 5. sal
2100 Kbh Ø