DPA

For komponister og tekstforfattere

Elektronisk lyttesession

3. juni 2019
MØDET ER DESVÆRRE AFLYST
Solen er kommet frem, og det er blevet tid til endnu et elektronisk netværksmøde for alle jer, der arbejder med elektronisk musik.
 
Denne gang med lyttestationer på terrassen, så du kan få individuel sparring på din musik og et par råd med på vejen fra producer Michael Parsberg og DPA's elektroniske netværksgruppe, der består af producer Thomas Volmer Schulz, LP Støvring (Ideal Promotion), producer Asle Bjørn og Andrea Lonardo (Emotive Sounds). 
 
Michael Parsberg står bag succesen for navne som Safri Duo, DJ Encore og Barcode Brothers. Han har desuden remixet for navne som Shakira, Infernal og Aqua. I 2001 grundlagde Parsberg pladeselskabet MP1, først som underafdeling af EMI-Medley, og senere under disco:wax. Han er den ene halvdel af dubstep-succesduoen Pegboard Nerds.
 

Thomas Volmer Schulz er dansk producer. Han har igennem årene arbejdet med danske og internationale artister som bl.a. Craig David, Remady, Aura Dione, Kenneth Bager, Laid Back, Damon C. Scott (Storm Queen), Noonie Bao, Clemens, Ariana, Miss Dynamite, Pheobe One og mange flere.

LP Støvring. Manden bag Ideal Promotion som på vegne af de danske pladeselskaber servicerer DJ's i Danmark med den nyeste musik rettet mod dansegulvene. LP har tidligere været vært på DR special radioprogrammerne 'Festudvalget' og 'Det Store Mix på P3' og har mere end 20 års erfaring med A&R arbejde. Ved siden af Ideal Promotion kører LP også hjemmesiden www.idealworld.nu og har managementet 'Fantastic', der repræsenterer række friske upcoming talenter fra den danske dancescene.

Andrea Lonardo (aka Andrea Martini) er grundlæggeren af Emotive Sounds, en af Skandinaviens mest etablerede pladeselskaber inden for elektronisk musik. Andrea er også producer med en lang række internationale udgivelser og remixer i rygsækken. Andrea er derudover live-act og dj i klubber og på festivaler - både i ind-og udland, og har et radioprogram, der udsendes i over 30 lande verden over. Endelig er Andrea direktør for Relevance Festival, Danmarks eneste festival udelukkende dedikeret til techno.  

Asle Bjørn, prisvindende producer, DJ og komponist. Han har i to årtier primært beskæftiget sig med musik rettet imod den globale clubscene. Han har spillet som dj over hele verden. Han har udover clubmusikken også lavet meget elektronica og chill-out, primært til den danske Stella Polaris festival.

Tilmelding
Der er begrænset med pladser til mødet, så send din tilmelding til: rikke@dpa.org
Mødet er gratis og åbent for alle, der arbejder med elektronisk musik. Lyttestationerne foregår fra kl. 17.00 til kl. 18.30. Bagefter er der er pizza og en øl på terrassen for deltagerne.
Husk laptop eller tablet med din musik og høretelefoner. 
 
Tid og sted
Tirsdag den 25. juni kl. 16.30 (Det er muligt at støde til senere, hvis du bare giver kontoret besked)
DPA - Lautrupsgade 9, 5. sal
2100 Kbh Ø
Vi slutter af med pizza og en vand/øl.
 
 
 
DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler.