DPA

For komponister og tekstforfattere

DPA’s seniorklub i Aarhus

6. august 2019
DPA's seniorklub inviterer til møde og lidt mad i Aarhus den 25. august med oplæg fra online promoter Andreas Bjulver, der kan give dig redskaber til markedsføring. Husk tilmelding inden den 23. august!

Kære medlem

Velkommen til det første jyske møde i DPA's seniorklub for alle DPA medlemmer over 55 år.
Mødet finder sted søndag den 25. august kl 16.00 – 19.00 hos Gastro og Vino Klostergade 68, Baggården, Aarhus.

Vi ses i Aarhus midtby til en smule mad, og en grundig gennemgang af veje og vildveje på internettet (især Facebook) i forhold til at markedsføre dine egne sange, albums, eller optrædener for omverdenen. Mange af os har ikke haft – eller har ikke længere - assistance fra et professionelt musikselskab eller bookingbureau, og dette forhold gør virkelig promoveringen af sin egen produktion vanskelig. Alligevel har vi egentligt ikke opgivet stadigvæk at prøve på at være aktive, enten som egen-udgiver af vores musik, eller som optrædende foran et publikum også med egen musik.

Til mødet bliver vi præsenteret for en række værktøjer af den rutinerede, professionelle online promoter Andreas Bjulver, der vil sætte fokus på hvordan man kan bruge bl.a. Facebook på en mere intelligent måde, annoncere til -, og få kontakt til relevante målgrupper, til at tjekke op, om man opnår kontakt, og hvordan de individer, du så har nået frem til, reagerer på din Facebook henvendelse med henblik på follow-up.

.. Selvfølgelig er der tid til udveksling af seneste sladder, løgnehistorier og almindeligt rygklapperi :-)

Kærlig hilsen

Hans Dal, Bjarne Lisby og Ivan Pedersen

Tilmelding
Tilmelding på mail: rikke@dpa.org senest den 23. august. Mødet er gratis, men det er vigtigt at du melder afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage, så andre kan få din plads.