DPA

For komponister og tekstforfattere

DPA's medlemsfest 2017

18. september 2017
Sæt kryds i kalenderen søndag den 19. november 2017, hvor DPA holder den store medlemsfest 'Kegleaften' på Docken i Nordhavn.
DPA's Kegleaften er festen, du ikke ønsker at gå glip af, hvis du arbejder med populær og kommerciel musik. Derfor kan du allerede nu sætte et kryds i din kalender søndag den 19. november 2017
Der vil der være rig mulighed for at netværke og feste med dine kollegaer. 
 
Læs mere om sidste års fejring, hvor flere sangskrivere, komponister, tekstforfattere og producere blev hædret for deres arbejde med at skabe musik, der rammer både de nationale og internationale markeder. Blandt dem der modtog priser var: Thomas Troelsen, Emilie Ramirez, Frederik Thaae, Freja Kirk og James Rasmussen.
 
Medlemmer af DPA har modtaget en invitation direkte på mail fra DPA. Kontakt Tina Holm på tina@dpa.org, hvis du ikke har modtaget en invitation.
 
Del DPA med din kollega
Kender du en komponist, tekstforfatter, producer eller sangskriver, som også skal have gavn af DPA’s medlemstilbud? Hvis de melder sig ind i DPA inden den 1. november, kan du nå at tage din kollega med til årets medlemsfest. Se mere på dpa.org/blivmedlem