DPA

For komponister og tekstforfattere

DPA til Århus Festuge

2. september 2013
DPA samarbejder med Århus Festuge om en række koncerter, hvor dansk musik og tekst er i fokus. Du kan opleve danske sangskrivere i nye samarbejdsprojekter og sange, der bliver til under festugen.
 Jacob Eriksen

Profession Reporter
Under overskriften ’Profession Reporter’ flytter en flok sangskrivere ind i Festugen og sætter i samarbejde med en række studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium deres musikalske aftryk på det, de oplever.

Som et inspirerende alternativ til den journalistiske festugedækning producerer Nive Nielsen, Tobias Trier og Jacob Eriksen i samarbejde med studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium en række sange, der tager afsæt i de oplevelser, kunstnerne har fået i løbet af Festugen. De musikalske bidrag spilles alle hverdage på P4 Østjylland Morgen i Festugen, og samtlige sange er på repertoiret ved en koncert, der finder sted på Atlas 8. september (Nive Nielsen kan dog ikke deltage i denne koncert).

Hør sangene 2.-7. sept. på P4 Østjylland Morgen
Koncert på Atlas 8. sept. kl. 16.30-17.30
Kr. 50 via aarhusbilletten.dk og på tlf. 70 20 20 96
Arr.: Aarhus Festuge i samarbejde med Fonden VoxHall. Støttet af: DPA og DJBFA

DPA-koncerter på Århus på Klostertorv

Onsdag 4. september  kl.19.00:
Live Foyn Friis. gæstesolist: Lise Blaase

Torsdag 5. september 
kl.17.30: Kirstine Birk + gæstesolister Janne Mark og Palle Hjorth
kl.19.30: Rasmus Hedeboe + gæstesolister Sanne Graulund og Louise Dubiel
kl.21.45: Mek Pek + gæstesolister Jan K og Emil Falk
Der er gratis entre til koncerterne på Klostertorvet.

DPA’s komponiststafet Hvert år giver DPA en komponiststafet til en komponist, der får mulighed for at indgå nye samarbejder, også uden for vante rammer og udtryksformer og uden hensyntagen til andet end den rent kunstneriske proces. Komponiststafetten opføres under Århus Festuge. Se hvem, der står bag årets stafet her