DPA

For komponister og tekstforfattere

DPA på Culture Box

20. december 2017
DPA’s elektroniske netværk rykker til Culture Box, hvor du kan få sparring på din musik fra blandt andre Lydmor. Husk tilmelding!
DPA’s elektroniske netværk rykker til Culture Box for en dag, hvor du kan få sparring på din musik. Til netværksmødet vil der være mulighed for individuel sparring på din musik ved lyttestationer, hvor du kan få feedback fra:
 
Lydmor
Jenny Rossander, som udgiver musik under kunstnernavnet Lydmor har trods sin unge alder oplevet mere end de fleste musikere har i en hel levetid. Hun har spillet koncerter rundt om hele kloden, fra skyskrabere i Shanghai til undergrundsklubber i Mexico. Derudover har hun deltaget i et væld af kreative samarbejder, deriblandt med Tomas Høffding, Amanda Palmer, Alle Farben og Arsenal. Hendes sidste album med det mystiske navn "Y" høstede enormt rosende anmeldelser i ind- og udland.
 
Tim Andresen
DJ i 3 årtier (med gigs på klubber og festivaller i ca. 40 lande). Musikproducer i 15 år (med 200+ udgivelser i bagagen). Ejer af 2 pladeselskaber med mere end 250 udgivelser tilsammen (What Happens i Danmark og Savoir Faire Musique i England) og medejer og booker på Culture Box: Læs mere om Tim her: http://timandresen.com/biography/
 
LP Støvring 
Manden bag Ideal Promotion som på vegne af de danske pladeselskaber servicerer DJ's i Danmark med den nyeste musik rettet mod dansegulvene. LP har tidligere været vært på DR special radioprogrammerne 'Festudvalget' og 'Det Store Mix på P3' og har mere end 20 års erfaring med A&R arbejde. Ved siden af Ideal Promotion kører LP også hjemmesiden www.idealworld.nu og har managementet 'Fantastic', der repræsenterer en række friske upcoming talenter fra den danske dancescene.
 
Andrea Lonardo
Andrea Lonardo (aka Andrea Martini) er grundlæggeren af Emotive Sounds, en af Skandinaviens mest etablerede pladeselskaber inden for elektronisk musik. Andrea er også producer med en lang række internationale udgivelser og remixer i rygsækken. Andrea er derudover live-act og dj i klubber og på festivaler - både i ind-og udland, og har et radioprogram, der udsendes i over 30 lande verden over. Endelig er Andrea direktør for RELEVANCE, Danmarks eneste festival udelukkende dedikeret til techno.
 
Asle Bjørn
prisvindende producer, DJ og komponist. Han har i to årtier primært beskæftiget sig med musik rettet imod den globale clubscene. Han har spillet som dj over hele verden. Han har udover clubmusikken også lavet meget elektronica og chill-out, primært til den danske Stella Polaris festival.
 
Thomas Volmer Schulz
er dansk producer. Han har igennem årene arbejdet med danske og internationale artister som bl.a. Craig David, Remady, Aura Dione, Kenneth Bager, Laid Back, Damon C. Scott (Storm Queen), Noonie Bao, Clemens, Ariana, Miss Dynamite, Pheobe One og mange flere. Thomas har programmet ’Vidundergrunden’ på P6 Beat.
 
DPA byder også på pizza, vand og øl.
 
Tilmelding
Der er begrænset med pladser til mødet, så send din tilmelding til: rikke@dpa.org
Mødet er åbent for alle aktører inden for den elektroniske scene.
Husk laptop med din musik og høretelefoner.
 
Tid og sted
Tirsdag den 23. januar 2018
Culture Box
Kronprinsessegade 54,
Kl. 16.00-20.00