DPA

For komponister og tekstforfattere

DPA metal netværksmøde

29. januar 2018
Vil du blive klogere på, hvordan metalverdenen fungerer bag scenerne? Så kig forbi DPA den 22. februar. Husk tilmelding.

Har du et ønske om at arbejde bag scenen i musikindustrien og de hårde genrer? Skriver du musik og tekst til metalbands? Eller er del af et metalband. Så er dette netværksmøde for dig.

”Jeg håber at vi kan være med til at guide og styrke metalbands på den internationale scene. Derfor håber vi på at se mange ildsjæle der kunne tænke sig at gøre deres passion til deres levevej. Mulighederne er større end man lige tror.” fortæller Mirza Radonjica, der har stiftet Prime Academy, et nystartet kursusforløb fokuseret på metalverdenen. Denne aften hos DPA kan du få et unikt indblik i, hvordan kurset vil blive tilrettelagt og udført. 

Du vil møde: 
Mirza Radonjica

Mirza Radonjica/ PRIME COLLCTIVE
Mirza er stifter af PRIME COLLCTIVE. Mirza vil give råd om pladeindustrien, sangskrivning og PR

 

 

 

 

Mikkel Wad Larsen / Quarterback management
Mikkel har været booking ansvarlig på Vega og i Amager Bio, og er frontmand i bandet Helhorse. Mikkel vil give gode råd om booking af ens eget band, og hvordan man planlægger tours både fra bandets synspunkt og fra spillestedets synspunkt.

 

 

 

Jeppe NissenJeppe Nissen / CopenHell
Jeppe vil skabe et oplæg omkring de praktiske, strategiske og økonomiske foranstaltninger, man skal gøre sig, når man gerne vil skabe en festival.

 

 

 

 

Tilmelding
Der er begrænset med pladser til mødet, så send din tilmelding til: rikke@dpa.org
Mødet er åbent for alle aktører inden for metalscenen. 

Program
16-18: Oplæg fra Mirza, Mikkel og Jeppe
18-19: Netværk - DPA byder på pizza øl/vand

Tid og sted
Torsdag den 22. februar kl. 16.00-19.00
DPA - Lautrupsgade 9, 5. sal
2100 Kbh Ø