DPA

For komponister og tekstforfattere

DPA Børnemusikseminar '19

2. august 2019
DPA inviterer til seminar med fokus på, hvordan du som sangskriver for børn kan blive bedre til at afsætte din musik i Danmark. Seminaret foregår den 6. og 7. september og der er ansøgningsfrist den 14. august.

Årets seminar har særligt fokus på, hvordan du som sangskriver for børn kan blive bedre til at afsætte din musik i Danmark. Du vil få opøvet kompetencer i at udvikle din virksomhed til en bæredygtig forretning med konkret inspiration fra dine meddeltageres medbragte cases.

Årets børnemusikseminar afholdes i Rørvig ifm. Odsherred Børnemusikfestival. Seminaret starter fredag den 6. september om formiddagen og slutter lørdag den 7. september om eftermiddagen.

Det forventes, at du arbejder professionelt med at formidle til børn og unge, da kursusdelen tager udgangspunkt i konkrete projekter, som du aktuelt turnerer med eller har tænkt dig at føre ud i livet. Facilitator på seminaret er Asger Steenholdt, der tidligere har afholdt flere kurser for børnemusikere i regi af DPA’s børnemusikudvalg. 
 
 
Ansøg inden den 14. august
Der er max 20 pladser på seminaret, der inkluderer overnatning og forplejning på Rørvig Konference-center. Såfremt du får plads på seminaret, vil du blive opkrævet 700 DKK i gebyr.
 

Det endelige program offentliggøres primo august, men du kan allerede nu ansøge om at deltagelse ved at udfylde ansøgningsskemaet her. Du skal udfylde og vedhæfte skemaet og sende det til musikforborn@dpa.org, så din ansøgning kan vurderes. 

Seminaret er åbent for alle tilsluttede medlemmer af KODA og realiseres med støtte fra KODA Kultur.