DPA

For komponister og tekstforfattere

BØRNEMUSIC TO BUSINESS

29. september 2017
DPA's børnemusikudvalg udbyder nu dette kursus for dig, der vil blive endnu bedre til din forretning.

Det er ikke nok at skrive fede sange og spille dem for folk. Der skal bookes, der skal “brandes”, der skal promoveres, der skal produceres, der skal ringes og der skal prøves. Du har “en virksomhed” en forretning. Og når der er balance mellem de lystbetonede aktiviteter og de pligtbetonede aktiviteter er det skønt! Hvad skal der til, for at din komponistforretning kan løbe rundt, så der er mindre af det sure og mere af det søde?

Kursusforløbet er arrangeret af DPA’s Børnemusikudvalg og åbent for alle medlemmer af KODA samt komponistforeningerne. Forløbet faciliteres af musiker og konsulent Asger Steenholdt, der har stor erfaring med koblingen af kultur og business.

Torsdag d. 16.november, 10.00-14.00 (på Lautrupsgade 9)
På forløbets første dag introduceres du til nye måder at forstå og udvikle din virksomhed på. Du arbejder som udgangspunkt med din egen case og får råd og vejledning til, hvordan du bedst kan opbygge din virksomhed. Du kan se frem til konstruktiv kritik på dit virke - og en del hjemmearbejde!

Torsdag d. 23. november (på Skype)
Midtvejs i forløbet aftaler du en skype-tid med Asger Steenholdt til en status på din proces. Mødet varer 30 minutter og her får du specifik sparring og vejledning ift. den case du er ved at udvikle.

Fredag d. 1.december, 10.00-15.00 (på Lautrupsgade 9)
Alle cases præsenteres og udfordres af deltagerne. Når forløbet er omme, har du et konkret bud på, hvordan du kan komme videre med din forretningsidé – og et overblik over, hvilke muligheder og platforme du har inden for rækkevidde. Efter arrangementet er der mulighed for at netværke på tværs.

Ansøgning inden den 9. oktober
Hvis du ønsker at deltage på forløbet skal du sende en motiveret ansøgning til musikforborn@dpa.org
Tilmeldingsformularen finder du på her.

Ud over ansøgningen skal du vedhæfte din seneste produktion relateret til børnemusik i mp3-format. Ansøgningsfristen er mandag d.9/10.

Deltagergebyr
Det koster 250 DKK at deltage på kursusforløbet. Beløbet overføres senest onsdag d.01/11. Du vil modtage flere informationer om overførslen, hvis du bliver udvalgt til at deltage på kurset.

DPA’S BØRNEMUSIKUDVALG
har eksisteret siden 2010 og har særligt fokus på udviklingen af dansk musik til børn og unge. Udvalget støtter festivalaktiviteter i hele Danmark og har fokus på at skabe de bedste arbejdsvilkår for de danske sangskrivere og komponister, der arbejder professionelt med børn og unge som målgruppe.