DPA

For komponister og tekstforfattere

Ansøgningsfrister

18. september 2018
De faglige legater og arbejdsboliger, DPA står for, er målrettet sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der skaber musik inden for det populære og kommercielle felt. Legater er muliggjort af Kodas kulturelle midler og kan søges som medlem af Koda.

De faglige legater og arbejdsboliger, DPA står for, er målrettet sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der skaber musik inden for det populære og kommercielle felt. Legaterne er muliggjort af Kodas kulturelle midler og kan søges som medlem af Koda via Kodas online legatsite.
Læs mere under de enkelte legatpuljer her.

Markedspuljen og rejselegat 
Track og toplines, PR og promotion, uddannelse og rejselegater har ansøgningsfrist 4 gange årligt: 1. marts, 1. juni, 1. september og 15. november 
Der åbnes op for ansøgninger en måned før frist.

Akut eksportpuljen
Der er ingen ansøgningsfrist på denne type af ansøgning. 
Puljen er dog lukket i visse perioder.

Arbejdsophold i London og Los Angeles
Der er ingen ansøgningsfrist på ansøgninger om ophold i London og L.A. 
Puljerne er dog lukkede i visse perioder.

Juridisk rådgivning
Som medlem af Koda har du adgang til juridisk rådgivning via foreningerne DKF, DJBFA og DPA. Jurakontoret kan rådgive dig i forbindelse med ophavsret, rettigheder, kreditering og forlagskontrakter. 
Se hvordan vores jurakontor kan hjælpe dig

Ophold i Bargemon (kun for DPA medlemmer) 
Du kan søge om et ophold i Bargemon 4 gange årligt: 1. marts, 1. juni, 1. september og 15. november 
Der åbnes op for ansøgninger en måned før frist.

DPA's faglige pulje
Organisationer og enkeltpersoner, der gerne vil søge om støtte til et større projekt, der gavner dansk tekst og musik kan sende en ansøgning til DPA. Det kan fx være støtte til projekter som musikpriser, writing camps, musikfestivaler etc. 
Ansøgningen vil blive behandlet af DPA's bestyrelse på næstkommende bestyrelsesmøde. 
Send din ansøgning her
 

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Er du ikke medlem af DPA endnu? 
Arbejder du professionelt som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter inden for det populære og kommercielle musikområde? Så bliv del af et professionelt netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik. Bliv medlem af DPA her.

Er du sangskriver på vej, men har ikke tjent Koda nok endnu? Vil du have et netværk og sparring på din karriere som musikskaber? Ansøg om at blive vækstlagsmedlem i DPA