DPA

For komponister og tekstforfattere

Airplay Camp 2019

27. september 2019
Nu kan du søge en plads på den eftertragtede Airplay writing camp og denne gang er der åben for såvel artister og sangskrivere/topliners som producers. Ansøgningsfrist den 3. november.

Nu kan du søge en plads på den eftertragtede Airplay writing camp og denne gang er der åben for såvel artister og sangskrivere/topliners som producers.

Campen afholdes fra d. 9. december til den 12. december.

“Målet er at samle både erfarne kræfter og nye talenter. Der bliver optimale betingelser for at skabe nye netværk og frem for alt at skrive nogle fede sange, der har potentiale til at få et kommercielt liv og masser af airplay,” fortæller tovholder Marcus Winther-John

Udover sangskrivning i studierne bliver der et par inspirationsoplæg løbende og den altid festlige afslutnings lytteaften.

Resultater 
Tidligere har deltagende artister fået singler med fra campen, der har givet betydeligt radio airplay. Artister er blevet signet af major selskaber på baggrund af sange fra campen og flere sange har fundet vej til andre artister i både ind- og udland.

Send din ansøgning senest den 3. november
Hvis du gerne vil komme i betragtning til DPAs Airplay Camp 2019, skal du sende din ansøgning senest fredag den 3. november.

Hent ansøgningsskemaet her

Udfyld skemaet og send det på mail til: 
airplay@dpa.org inden den 3. november.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte tovholder, Marcus Winther-John: marcus@dpa.org

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Der er mange, der gerne vil deltage på DPA’s projekter...
DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler. De gør en række gode, faglige tilbud mulige uden brugerbetaling. Hvis du bliver tildelt en plads på et af disse projekter og bliver forhindret, er det meget vigtigt, du meddeler det til DPA så hurtigt som muligt, så en anden kan få gavn af pladsen. Hvis du melder fra under to uger før projektet finder sted, og det ikke drejer sig om ekstraordinære omstændigheder som dødsfald i nærmeste familie eller sygdom, skal du selv dække udgifterne til flybillet, hotel/Airb&b, medmindre DPA finder en afløser til din plads. 

 

Se video fra DPA's Airplay Camp 2016