DPA

For komponister og tekstforfattere

Airplay Camp 2018

23. oktober 2018
Kom med på DPA's Airplay Camp fra den 3. til den 6. december. Denne gang er der åben for artister såvel som sangskrivere/topliners og producere, så send din ansøgning senest den 9. november.

Nu kan du søge en plads på den eftertragtede Airplay writing camp og denne gang er der åben for artister såvel som sangskrivere/topliners og producers. Campen ledes af sangskriver Marcus Winther-John.

“Målet er at samle både erfarne kræfter og nye talenter. Der bliver optimale betingelser for at skabe nye netværk og frem for alt at skrive nogle fede sange, der har potentiale til at få et kommercielt liv og masser af airplay,” fortæller Marcus Winther-John.

Resultater 
Tidligere har deltagende artister fået singler med fra campen, der har givet betydeligt radio airplay. Artister er blevet signet af major selskaber på baggrund af sange fra campen og flere sange har fundet vej til andre artister i både ind- og udland. 

Send din ansøgning senest den 9. november
Hvis du gerne vil komme i betragtning til DPAs Airplay Camp 2018, skal du sende din ansøgning senest den 9. november. Udfyld skemaet og send det på mail til: airplay@dpa.org

Hent ansøgningsskemaet her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontaktet tovholder Marcus Winther-John på mail:marcus@dpa.org

-----------------------------------------------------------------
Der er mange, der gerne vil deltage på DPA’s projekter...
DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler. De gør en række gode, faglige tilbud mulige uden brugerbetaling. Hvis du bliver tildelt en plads på et af disse projekter og bliver forhindret, er det meget vigtigt, du meddeler det til DPA så hurtigt som muligt, så en anden kan få gavn af pladsen. Hvis du melder fra under to uger før projektet finder sted, og det ikke drejer sig om ekstraordinære omstændigheder som dødsfald i nærmeste familie eller sygdom, skal du selv dække udgifterne til flybillet, hotel/Airb&b, medmindre DPA finder en afløser til din plads. 

Se video fra DPA's Airplay Camp 2016