DPA

For komponister og tekstforfattere

Airplay Camp '16

16. december 2016
DPA’s Airplay Camp 2016 er nu ovre, nye bekendtskaber og samarbejder er blevet etableret, inspirerende oplæg er blevet holdt, sange er blevet skrevet, og ”Song Of The Week” er blevet kåret.
Rune Braager, Andreas Odbjerg, Rosa Strandfort

Sidste års Airplay Camp (P4-campen) affødte resultater i form af udgivelser for flere af de deltagende artister, afsætning af sange til andre artister samt en række vedvarende kreative relationer, og i år blev succesen så gentaget.

Målet med dette års Airplay Camp var at skabe nye sange med fokus på den kommercielle kreativitet og med potentiale for det altafgørende airplay, hvilket de to key note speakers Christian Møller (Head of A&R på Universal) og Anders Hansen (partner/MD Artpeople Music Publishing) præsenterede hver deres vinkel på. Herefter blev deltagerne delt op i hold, og så var det ellers bare klar, parat, skriv.

Lidt vovet og lidt frækkere
”Det har indtil videre været en super fed oplevelse. Man kan godt gå rundt med den der følelse, at musikbranchen er meget lille, og man kender alle, og så kommer man på sådan en camp her. Nu har jeg arbejdet med to producere, som jeg aldrig har mødt før. Så der er bestemt netværksmæssige ting i det også". Fortæller Andreas Odbjerg, der deltog som co-writer på årets Airplay Camp.

Også skabelsen af nye kreative relationer blev vægtet højt hos Sidsel Ben Semmane, der deltog i campen som artist: ”Alt i alt synes jeg virkelig, det har været super fedt. Fed måde at kunne møde nye mennesker på, udvide sit netværk, udvide sin comfort zone, og jeg synes netop, at det er på sådanne camps, at man kan turde at være lidt vovet og lidt frækkere, end man måske ellers er. Så det er ret fedt".

.. Og vovede var årets deltagere, der blandt andet eksperimenterede med sprog, emner og stil. Projektleder Marcus Winther-John udtaler desuden, at responsen for de hits, der er blevet skrevet i løbet af campens fire dage, har været yderst positiv, hvor der allerede er skabt flere håndgribelige resultater.

DPA glæder sig til næste år, hvor vi igen gentager successen og inviterer på Airplay Camp 2017. Skal du med?

Se video fra DPA's Airplay Camp 2016