DPA

For komponister og tekstforfattere

Aflyste/rykkede projekter

12. marts 2020
En række projekter der er støttet af Kodas Kulturelle midler kan blive berørt af de restriktioner, som Coronavirus i den kommende tid får for større forsamlinger, rejser etc. Hvis du er i tvivl om hvordan det berører det tilskud, du har fået, er du velkommen til at kontakte DPA.

En række projekter, events, koncerter mv., der er støttet af Kodas Kulturelle midler kan blive berørt af de restriktioner, som Coronavirus i den kommende tid får for større forsamlinger, rejser etc.

Vi er opmærksomme på, at dette kan stille en række projekter i en vanskelig situation, og det har vi stor forståelse for. Hvis du er i tvivl om hvordan det berører det tilskud, du har fået fra Kodas kulturelle midler, så opfordrer vi til, at du tager kontakt til os i DPA, hvis du har modtaget tilsagn om støtte fra os.

Du kan kontakte DPA på telefon: 33 12 00 85. Vi har telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem kl. 13 og kl. 16. Du også meget velkommen til at skrive til sekretariatsmedarbejder Mai-Britt Nielsen på mai-britt@dpa.org

Du kan kontakte Koda på telefon: 33 30 63 00 eller mail: kodakultur@koda.dk