DPA

For komponister og tekstforfattere

20 finalister fundet

20. august 2013
De 20 finalister i konkurrencen om en sangskrivertur til USA er nu fundet. Konkurrencen holdes i samarbejde mellem Bands of Tomorrow og DPA.

For halvanden måneds tid siden, skød DPA og Bands of Tomorrow konkurrencen for unge sangskrivere, i gang. Genvinsten: En plads, til en upcoming sangskriver, på den eftertragtede sangskrivertur til LA og Nashville for professionelle sangskrivere – to ugers networking og co-writing i USA, med rejse og ophold betalt.

Siden da, har vi modtaget mere end 120 ansøgninger. Vi har nu fundet frem til de 20 finalister, som skal være med i det sidste kapløb om den eftertragtede plads. I dommerpanelet, til at finde vinderen, sidder sangskriver Thomas Stengaard (tidligere deltager på USA-turen), sangerinde og sangskriver Clara Sofie (skal deltage på USA-turen i år), Rasmus Fjelsted (DPA-ansvarlig for turen) og Simon Mark Sørensen (Leder af Bands of Tomorrow).

DPA og Bands of Tomorrow lancerede konkurrencen for at støtte de talenter i Danmark, der skal skabe fremtidens musik og tekst.
 

De 20 finalister er:

Jonas Gundersen
Amalie Riis
Benjamin Frederik Nielsen
Jon Bonde Eriksen/Morten Ræbild Thomsen
Sara Fredsgaard Hansen
Caspian Christiansen
Jeppe Gade Hvirvelkær
Christine Bach Toft
Rufus Spencer
Alexander Leonard Malone
Leonora Roselil Herholdt Loft
Rasmus Claudius Trinderup
Thomas Persson
Anna Mose
Frederik Madsen
Louise Lula Taarnhøj
Sina Mousavian
Asbjørn Toftdahl
Oliver Lübbert
Esben Svane

Vinderen får besked d. 1. september, og rejsen er i uge 40 og 41 (30. september – 13. oktober). Held og lykke til alle finalisterne.