DPA

For komponister og tekstforfattere

100 år med fokus på jer

13. september 2018
Vi ser tilbage på DPA's fejring af 100 år med populærmusik og tekst men også fremad i en opsamlingsvideo fra fejringen samt i DPA's 100 års magasin, der nu kan læses online.
Fra Revyforfatternes Forbund til Danske Populær Autorer.
Fra et lille selskab af revyforfattere til et bredt favnende forbund.

Der var fokus på fremtiden, da DPA tilbage i april fejrede de sidste 100 år med populærmusik og tekst i Bremen Teater. 
Sammen fejrede vi 100 år med populærmusik og tekst, 100 år med skiftende medier og markeder, men altid med fokus på jer, der skaber musikken og teksten. 

Aftenens programmet bød på skarpe paneldiskussioner om væsentlige emner for DPA's medlemmer, inden det gik løs med livemusik. Der blev sat fokus på musikeksport, uddannelse og hvordan musik kan være med til at markedsføre en by eller et område.

Se videoen med aftenens højdepunkter her.

Nu kan du læse DPA's jubilæums magasin online
I foråret udgav DPA et 100 års jubilæumsmagasin, hvor vi kiggede tilbage på de sidste 100 år og frem mod de næste. Fik du ikke lige fat på det trykte magasin, kan du nu læse det i den online version.

Læs DPA's 100 års magasin her

De næste 100 år
DPA har i 100 år repræsenteret dem, der skriver den musik, vi nynner med på – fra revysange til verdensomspændende hits. Musik og tekst, der rammer et publikum og dermed et marked for salg.

"Og når vi kigger frem mod de næste 100 år, er der nok ingen tvivl om, at markedet for arbejdet med musik og tekst vil forandre sig. DPA vil forandre sig de næste 100 år. Men det at underholde og samtidig sige noget, der betyder noget for mange  - det forandrer sig ikke!" 
- DPA's formand Niels Mosumgaard.

Se video fra 100 års fejringen og debatterne.