DPA

For komponister og tekstforfattere

Mød et medlem: Mathilde Falch

Medlem af DPA siden 2014 / Sangskriver, sangerinde og musiker                                                      (Foto: Per Bix)

Mathilde Falch har udgivet en EP og tre album; senest 'Alle Taler' i efteråret 2015, der blandt andet var 'Ugens Album' på P4. Mathilde udgiver selv sin musik og har, siden hun udgav sin første single i 2009, turneret Danmark rundt - både med sit faste band og som soloartist.

Et godt råd eller andet, der er vigtigt at dele med en kollega
Jeg har bygget min karriere op ved at spille så mange koncerter som overhovedet muligt. Jeg har spillet utrolig mange gratis jobs, og det kan man selvfølgelig ikke blive ved med hvis man skal kunne leve af det. For mig har det været en investering, en investering i publikum. En bonus ved at spille til velgørenhedsarrangementer (udover at bidrage til noget godt) er at man når ud til nogle mennesker som ellers ikke ville have hørt om en eller ens musik. Disse nye "fans" vil måske ønske dig til deres lokale spillested eller festival. 
På denne måde er det lykkedes mig at bygge et trofast og stort publikum op, hvilket medfører at spillestederne booker og betaler mig. At have et trofast publikum er det stærkeste kort.

Mere om Mathilde Falch
www.facebook.com/mathildefalch
www.mathildefalch.dk