DPA

For komponister og tekstforfattere

Mød et medlem: Marie Fjeldsted

Medlem af DPA siden 2010.                                                                                                       Foto: Alexandra Buhl

Marie Fjeldsted skriver og optræder under kunstnernavnet Penny Police. I 2011 udgav hun selv sin første EP 'Thieves Like Us', signeret med et rigtigt læbestiftskys, og denne fik anmelderne op af stolene.
I 2012 udkom hendes debutalbum 'The Broken, The Beggar, The Thief' og derefter bl.a. udvælgelsen til VEGAs Udvalgte, koncerter på SPOT Festival, Öresundsfestival og meget mere.
Sidenhen har hun også beskæftiget sig med andre kunstneriske vinkler, bl.a. da hun fik DPA's komponiststafet i 2013 og skabte en performance over Inger Christensens sonetkrans 'Sommerfugledalen', og da hun i 2014, sammen med komponist Signe Lykke, skrev det klassisk/rytmiske værk 'Join Forces' for stort orkester, som fik uropførsel på SPOT Festival. Kieron Tyler fra MOJO Magazine skrev bl.a. herom: "Penny Police is way ahead in the way she thinks of music". 
Marie har de sidste par år arbejdet på nyt materiale (og været på barsel og skrevet speciale) og er nu fundet sammen med producer Aske Bode om det næste album.
 
Et godt råd eller andet, der er vigtigt at dele med en kollega
Noget jeg selv kæmper med indimellem er ambivalens over det faktum, at man som musiker, og frontfigur især, er 'på' og sættes i centrum. Jeg vil ikke betegne det som sceneskræk, mere en ambivalens over at få den opmærksomhed, hvilket kan gøre én utrolig selvbevidst. Men der hjælper det mig at tænke på, at det er en meget stor gave, at man har mulighed for at vise hvem man er igennem sin kunst. På den måde øver jeg mig i at transformere det til tider ubehagelige ved opmærksomheden til en følelse af at blive set og forstået. Og hvis man har et talent, så er det vigtigt at lytte til det. Det tror jeg skaber størst mening for én selv, og dermed også for ens omgivelser.