DPA

For komponister og tekstforfattere

Mød et medlem: Astrid Cordes

Medlem af DPA af siden 2014 / Den ene frontfigur og sangskriver i Shy shy shy / Aktuel på dette års SPOT Festival, XpoNorth (Skotland), Roskilde Festival og Dockville (Tyskland)

Duoen Shy shy shy bestående af sangskrivningsmakkerparret Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard, har siden udgivelsen af deres første single ”Do Not Ask”, charmeret sig ind på den danske musikscene. Deres unisone vokaler og legende indiepop på udgivelsen ”Love Songs” fra efteråret 2015 er flittigt blevet spillet på DR kanalen P6 BEAT. I år (2016) står de overfor at spille på SPOT Festival, XpoNorth i Skotland, Roskilde Festival og Dockville i Tyskland, sideløbende med de arbejder på en ny udgivelse.

Et godt råd eller andet, der er vigtigt at dele med en kollega
Jeg er ikke meget for at rådgive andre om deres karriere, men hvis jeg kunne rejse tilbage i tiden og snakke lidt med mig selv, ville jeg sige to ting:

  • Vær nu bedre til at komme i gang i god tid! Det gælder både, når jeg skal planlægge studietid, booke koncerter og lave promotion for f.eks. SPOT, som jeg sidder med lige nu.
  • Uddeleger, men gør det til nogen du stoler på. Selvom jeg gerne vil have fingre i alt, hvad der har med min musik at gøre, kan det ikke lade sig gøre i praksis uden at noget af det bliver noget venstrehåndsarbejde. Jeg har nogen gange givet opgaver videre, men så alligevel siddet og gennemtjekket og tilrettet det hele bagefter. Det er ikke altid fedt at vælge den første, bedste og måske billigste løsning.

Mere om Astrid Cordes
www.shyshyshy.dk