DPA

For komponister og tekstforfattere

Kom til L.A. og netværk

Vil du gerne til L.A. og få kontakt til bl.a. amerikanske og danske sangskrivere, der arbejder i L.A. og mulighed for at møde relevante aktører i musikbranchen? Så søg om at komme med på DPA’s målrettede tilbud L.A.-netværk.
L.A. Foto: Hannah Schneider

Flere og flere danske sangskrivere og producere tager til L.A. for at skrive sange til internationale artister og få et netværk i den amerikanske musikbranche. Derfor har DPA også skræddersyet en branchetur, som man som sangskriver, producer eller komponist kan søge om at komme med på hvert forår og efterår.

DPA kan være behjælpelig med at udvide dit netværk i byen, men det er vigtigt, at du også selv har gjort forarbejdet og fx arrangerer egne writing sessions/møder. DPA vil stå for at arrangere et netværksarrangement i L.A. med lokale branchefolk samt et formøde i DK inden afrejse, hvor DPA deler erfaringer og gode råd til L.A. Du skal som deltager selv være indstillet på at stå for planlægning af din rejse og fx selv booke flyrejse.

Læs dagbog i Gaffa fra de sidste ture her og her

Ansøgningsfrist til L.A. netværkstur i foråret 2018.
Næste netværkstur finder sted fra den 18-27. maj 2018 med ansøgningsfrist den 23. februar 2018.
Mere info følger.

Hvis du har spørgsmål til L.A.-netværk, er du velkommen til at kontakte tovholderne Jørgen Thorup og Kasper Larsen på mail: la@dpa.org

________________________________________________________________________________________________________________________
Der er mange, der gerne vil deltage på DPA’s projekter...

DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler. De gør en række gode, faglige tilbud mulige uden brugerbetaling. Hvis du bliver tildelt en plads på et af disse projekter og bliver forhindret, er det meget vigtigt, du meddeler det til DPA så hurtigt som muligt, så en anden kan få gavn af pladsen. Hvis du melder fra under to uger før projektet finder sted, og det ikke drejer sig om ekstraordinære omstændigheder som dødsfald i nærmeste familie eller sygdom, skal du selv dække udgifterne til flybillet, hotel/Airb&b, medmindre DPA finder en afløser til din plads.