DPA

For komponister og tekstforfattere

Bliv medlem af DPA

Arbejder du professionelt som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter inden for det populære og kommercielle musikområde? Så bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret i både Danmark og udlandet.

DPA er en interesseorganisation, der arbejder politisk for de bedste rammer for den musik, der retter sig mod markedet. I DPA kan du komme med projektideer og entreprenante ideer, der gavner fx netværk, eksport og vækstlaget inden for populærmusik.   

Som medlem af DPA bliver du en del af et professionelt netværk med over 1.000 andre sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere. I DPA kan du få indflydelse på, hvordan de kulturelle midler bedst kommer sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere til gavn. Netop fordi vi har aktive medlemmer, der stiller op til politiske poster og kommer med deres erfaringer, har DPA de sidste år kunnet søsætte en række nye projekter og politiske tiltag:

  • Et hus til musikproduktion og netværk i L.A.
  • Del af international writing camp Aarhus Calling på SPOT Festivalen
  • En fleksibel akut eksportpulje, som kan søges løbende
  • Et netværk for elektronisk musik
  • Politisk arbejde for at få bedre rammer for jer, der skaber musik til markedet
  • Møder med bl.a. Spotify og YouTube for at få en ordentlig betaling for musikken
  • Og meget meget mere …

Har du en idé, der kan gavne musikskabere?
Måske har du ideen til et nyt projekt? Måske vil du være med til at påvirke det politiske landskab? Bliv medlem og være med til at skabe de projekter og rammer for støtte, som passer bedst til den måde, du arbejder på!

Som medlem af DPA får du desuden mulighed for at få ophold i DPA’s hus i Sydfrankrig samt invitation til den store årlige medlemsfest, hvor du kan møde dine kollegaer.

Det koster 1.200 kr. om året at være medlem af DPA (fradragsberettiget). For at blive medlem skal du de sidste to år have optjent 4.000 kr. i Koda pr. år eller 30.000 kr. det sidste år.

Er du sangskriver på vej, men har ikke tjent Koda nok endnu? Vil du have et netværk og sparring på din karriere som musikskaberBliv vækstlagsmedlem i DPA

MELD DIG IND I DPA HER

Har du spørgsmål til DPA, vores medlemstilbud eller tilmeldingsformularen, er du altid velkommen til at kontakte DPA's sekretariat.