DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / november '13

I november har DPA fået en række nye medlemmer. Mød dem her: Alexander Grandjean, Jacob Haugaard, Viktoria Siff og Morten B. Thorhauge.
Viktoria Siff

Alexander Grandjean ALEXANDER GRANDJEAN
Er en dansk sangskriver og producer. De seneste år har han bevæget sig fra hip hop, gennem dubstep-/drum’n’bass-universet til mere traditionel pop, house og r&b – ofte med sin makker Emil Towity, som han tilsammen danner Granity med. De to har produceret og skrevet for bl.a. Nneka (GE), Yes-R (NL), Desperado (UK), Ida Corr, Joey Moe og Sisse Marie, hvilket har medført airplay på dansk og udenlandsk radio og TV som fx BBC Radio 1, Rinse FM, Radio 538, DR P3, DR MAMA, DR P4 og The Voice, samt topplaceringer på de danske og hollandske dancecharts. Senest har Alexander, sammen med to kolleger, skrevet og produceret samtlige numre på danske Freja Kirks debutalbum, som udkommer til januar. Alexanders fokus ligger primært på udlandet, og især på det hollandske, engelske og amerikanske marked. Se mere på granitymusic.com 

Jacob Haugaard Jacob Haugaard
Er dansk komiker, sanger, komponist, skuespiller og tidligere medlem af Folketinget med i alt 13 udgivelser bag sig og er på vej med en ny cd-udgivelse i foråret på Peoples Press. Derudover har Jacob Haugaard medvirket i en række film, på tv og i de legendariske squashreklamer. Jacob Haugaard har haft flere hitlisteplaceringer. Se mere på: www.jacobhaugaard.dk

 

Viktoria Siff viktoria siff
Sangskriver, artist og vocal coach signet til Bmg/Chrysalis UK. Bosat i London siden 2010 hvor hun havde et top-5-hit med rapperen Aggro Santos og Kimberly Wyatt fra the Pussycat Dolls "Candy". Hun har siden da skrevet sange for navne som The Game(US), Cover Drive(UK), The Saturdays(UK), Giorgia(IT), Girls Can't Catch(UK), Ahmir(US), Lena(DE), Medina(DK) og har senest skrevet den nye single for BOYZONE(UK) som udgives 27.november 2013. Viktoria Siffs sangskriverstil er meget varieret og hun arbejder tæt sammen med producere og sangskrivere som blandt andre Garry Barlow UK, Guy Sigsworth UK (Bjørk/Imogen Heap) og Midi Mafia US (Frank Ocean/50 cent). Som artist er hun forsanger og sangskriver for det nyligt opstartede band LOUD TIGER som er en blanding af Roots/folk/indie og pop. Hun optræder dog også herhjemme på selvskrevne features under sit mellemnavn SIFF. Sidste år udgav hun nummeret "Tættere På" sammen med Alexander Brown og gik nr 1 på Dancecharten. I oktober 2013 udgav de nummeret "Something Beautiful".

Morten B. Thorhauge Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2012
Trommeslager, sangskriver og producer i Carpark North. Har også lavet filmmusik til en række kortfilm, en spillefilm, reklamer og co-writed med andre artister. Underviser i perioder i trommer på Det Rytmiske Konservatorie i Århus. 

Velkommen til DPA!

Mød flere nye DPA-medlemmer. Er du ikke medlem af DPA endnu? Bliv medlem her.