DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / Marts '17

Velkommen til vores nye medlemmer: Nayah Shalhevet Dahari, Mathias Barfod Boll, Katrine Klith Andersen, Rosa Batzer, Jacob Nørby Dinesen, Anja Pil Christoffersen, Melanie Kyhnæb, Daniel Bech Nielsen, Thomas Edinger og Michael Parsberg.
Daniel Bech


Mød:

Daniel Bech NielsenDaniel Bech
Daniel Bech Nielsen er guitarist, producer og sangskriver. I en alder af bare 22 år har han allerede arbejdet med mange up-coming artister i Danmark såsom hasan shah, Jonas Benjamin, Ivan Martinez og Benjamin Lasnier. Han sidder desuden med publishing kontrakt hos Dock21 Publishing - et datterselvskab af Deekay Music og GL Music.
Efter et tæt samarbejde med hasan shah og produceren Kewan, har Daniel co-writet singlen 'Lanterner', der blev et hit herhjemme med 2.8 mio afspilninger alene på Spotify. Alle tre har været på support-tour for Rasmus Seebach og spillet egne koncerter på mange af landets store festivaler.
Daniel skriver primært indenfor pop-genren, hvor han kombinerer elektronisk musik med det akustiske univers, for at få lyden mere organisk.
I august måned deltog han desuden i en Eurovision writer-camp hos GL Music, hvor han arbejdede med udenlandske artister og sangskrivere såsom Martin Luke Brown og den svenske producer-duo “Sukkerbeaten”. 

Anja Pil Christoffersen ANJA
27-årige Anja Pil Christoffersen er for mange kendt som ANYA og har de seneste par år figureret på den danske R&B/Pop-scene bl.a. med sangene 'Snap Back', 'Doorstep' og 'Overrun'. Hun er sanger og sangskriver og arbejder for tiden på sit debutalbum.

 
 
 
Rosa Batzer
Rosa Batzer er sangskriver, producer og DJ under navnet Rosa Lux. I 2011 udgav hun sit debutalbum 'Monsters', der blev nomineret til DMA, DDJA, Steppeulven, Gaffa- og Axgil Prisen. Singlen 'Min Klub Først', der er skrevet sammen med Alberte Winding, solgte og streamet guld og platin. Flere andre af sangene fra albummet fandt vej til store internationale kompilations.
Siden har Rosa lavet en dansk Remix serie under navnet ”Superheroes – Les Grand Danois” med i alt 10 remixes af nye og gamle danske kunstnere.
Nu arbejder hun på at færdiggøre album nummer to, samtidig med at hun skriver på et dansksproget projekt samt skriver hooks til andre kunstnere.

 

Velkommen til alle vores nye medlemmer!