DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / Marts '16

I marts kunne vi i DPA byde velkommen til en række nye medlemmer: Maia Andersen, Bernt Hertz Jensen, Frederik Valentin, Thomas Hyllested, Jan Hilmar Nielsen, Phong Le-Tran, Minh Le, Casper Østergaard, Steven Mahangila Mahona og Julie Maria.
Julie Maria

Julie Maria Julie Maria
Julie Maria bærer titlen som en af danmarks mest talentfulde sangskrivere. Hun blev selvstændig allerede som 20 årig og har fem anmelderroste albums og et hav af koncerter bag sig. I 2010 var hun nomineret til P3 prisen. Udover sit virke som solokunstner har hun optrådt og indspillet sammen med blandt andre Søren Huss, Tina Dickow, Tim Christensen, Steffen Brandt, Mads Langer, Rasmus Walther og Randi Laubek. m.fl. Og så er hun stemmen bag titelnummeret til DR's julekalender 'Pagten'.
Sange som 'Også Om Dagen', 'Evelyn' og 'Gør Det Kort' har kørt i fast rotation på P3 og P4 gennem flere år.
Når Julie Maria endnu ikke er blevet en diva, skyldes det at hun er musiker med stort M. Det er helt tydeligt, når man oplever hende live, hvor hun stortrives – ikke mindst i samspillet med sine musikere.
Netop nu er hun igang med sit sjette album med sange om tiden, det moderne menneskes kamp mod sig selv og om håbet der altid er til at gribe ud efter.

Bernt Hertz Bernt Hertz
Bernt Hertz er i løbet af et par år blevet et velkendt indslag på den københavnske sangskriverscene. Stilmæssigt er det hele et syndigt rod, der trækker lige meget på folk, punk, pop, rock og moderne visesang. De fleste nyere sange er på dansk, men der dukker også en engelsk op i ny og næ. Bernt Hertz optræder hyppigt rundt omkring på caféer og mindre spillesteder – enten alene med guitaren eller sammen med The Badass Backing Band. Sangene er ofte et kynisk, ærligt og knivskarpt blik på enten sig selv, samfund eller samtid eller fabulerende hverdagsbetragtninger med kant og poetiske tilløb. Bernt Hertz er på jagt efter finansiering til den første EP – sikkert på et værtshus i nærheden eller på en af de små festivalscener i løbet af sommeren.

Casper Østergaard Casper Østergaard
Casper Østergaard har bl.a. produceret for Sisse Marie, Cisilia, og senest X-factor finalisten, Alex (How I Know). 
Casper har gået under producer aliaset, Jay Adams, i mange år og det er blevet til en del singler og remixes for både udenlandske og indenlandske artister, som bl.a. Medina, Ida Corr, Sisse Marie, m.m. 
Det blev i 2013 til en nominering for 'Bedste danske upfront-udgivelse' sammen med Simon Gain for tracket 'Bazooka', som høstede en del international anerkendelse blandt verdens DJ's.
Udover sit virke som producer på diverse projekter arbejder han også på sit eget projekt, Tumult. Det er den musikalske legeplads, hvor alt er tilladt og genremæssigt spænder det vidt. Der arbejdes for tiden på ny single til det danske marked og en EP til det internationale marked. 
Udover musikken har Casper en kandidatgrad i Marketing & Communication Management fra CBS, men den langsigtede plan er, at musikken skal være den primære levevej.
 

Thomas Hyllested Thomas Hyllested
...DJ, fortolker, musiker og tidligere vinder af DR’s Karrierekanonen med bandet IGNUG og i år aktuel på SPOT Festival med gruppen ThrKngs.
Har tidligere udgivet på ULTRA Records (US), Mermaid, A:Larm og SONY b.la. under pseudonymet Tom Budiansky.
Udgav i 2015 det anmelderoste album ’ThrKngs’ gennem Kobalt/AWAL, der samme år resulterede i koncerter på b.la. CPH Jazzfestival, Roskilde Festival og Musik I lejet.
Slog 2016 an med værket 'The Ouverture', en indledning til det kommende ThrKngs album.
Arbejder i øjeblikket med videokunstneren Daniel Kang Yoon Nørregaard omkring værket 'LOST', der udkommer i april 2016. I forlængelse af udgivelsen af det kommende album til efteråret planlægges showcases i Hamborg og Berlin for at indlede samarbejde med tysk promotion, booking og forlag.

Minh Le Shingara Minh Le Shingara
Trommeslager, producer, musiker og tidligere vinder af DR’s Karrierekanonen med bandet IGNUG og i år aktuel på SPOT Festival med gruppen ThrKngs. 
Udgav i 2015 det anmelderoste album ’ThrKngs’ gennem Kobalt/AWAL, der samme år resulterede i koncerter på b.la. CPH Jazzfestival, Roskilde Festival og Musik I lejet. 
Slog 2016 an med værket 'The Ouverture', en indledning til det kommende ThrKngs andet album. 
Som sessionmusiker har Minh Le Shingara bl.a. spillet Kele Okereke fra Bloc Party (UK), Tommy Sparks (UK), Nabiha m.fl. PT spiller han med sit eget band, Pawws (UK) og Mads Björn (DK)
 
Velkommen til alle vores nye medlemmer - husk at komme til generalforsamlingen den 18. april.