DPA

For komponister og tekstforfattere

Nye medlemmer / Juni '16

Vi kunne i juni byde velkommen til en række nye medlemmer i DPA: Nicholas Findsen, Simon Muschinsky, Sidsel Ben Semmane, Carsten Skov, Malte Hill og Frederik Schnoor.
Malte Hill. Foto: Thorbjørn Kragh

Mød Carsten Skov og Malte Hill her.

Carsten Skov
Producer/sangskriver/multiinstrumentalist og spillemand, og den ene halvdel i bandet
'Frank Leppard'.
Carsten Skov blev i 2003 uddannet vibrafonist fra ytmekons i København og tournerede i årene efter verden rundt med det tyske electro-project 'Senor Coconut' og det engelske hip hop band 'The Herbaliser'.
Udover at have skrevet og produceret musik til utallige tv-reklamer, film og teater, har Carsten arbejdet med en bred vifte af artister - bl.a.: Sys Bjerre, Maria Montell, Thomas Buttenschøn, Jacob Bellens, Al Agami, Per Vers, Mc Einar, Birthe Kjær, A kid hereafter, Hella Joof, Hannah Schneider, Christopher og mange flere.

Malte Hill Malte Hill. Foto: Thorbjørn Kragh
Har siden 2007 spillet i mange bands - bl.a.: Complicated Universal Cum, Vomit Supreme, Rock Hard Power Spray, Molly og mange flere. 
Malte Hill var med til at danne Vomit Supreme med Frederik Valentin i 2007. VS udgav deres debut album 'Taste' i 2010 og gik lidt senere i opløsning.
I 2010 begyndte han at spille guitar i Complicated universal cum (Frederik Valentin) og har i en kort periode spillet trommer i Rock Hard Power Spray.
Siden 2012 har Malte været sangskriver, guitarist og forsanger i rocktrioen Molly. Molly spillede deres debutkoncert på Floss i juni 2012 og udgav 5 måneder senere en 7” vinyl med 4 sange fra koncerten.
I 2013 udkom Ep'en 'Hernia' på 12” vinyl men bandet gik lidt i stå og havde i en periode ingen fast bassist. Molly udgav derefter debutalbummet 'Peach Melba' i starten af 2015 og har siden spillet bl.a. Roskilde Festival, Spot Festival, Pop Revo og været på EU/UK tour i tre uger med det australske band Dune Rats. Molly er pt. i studiet og færdiggøre deres næste album, som udkommer i slutningen af 2016.

Velkommen til alle nye medlemmer i DPA - håber vi ses til sommerbar den 16. august!
http://dpa.org/nyhed/invitation-sommeroel